Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robie zleeeee

co ja robie zle....??Jestem kierowniczką zespołu

Polecane posty

Gość co robie zleeeee

jestem ja i jeszcze kieriwnik.Starszy facet..I za kazdym razem jak ktoś z pracowników chce coś załatwić:zmiane godzin pracy,urlop na żodanie,urlop,czy to ze zle się czuje itp...NIGDY nikt nie przyjdzie załatwiać tego ze mną.Za to kierownik jest oblegany ,że nie ma na nic czasu...Ludzie potrafią z jednego piętra na któryum ja jestem specjalnie schodzić do niego!!:OI ja beznadziejnie się ztym czuje.

Gość co robie zleeeee
?

Gość otello
no jak dziad to do dziada idzie normalka tak samo z babami ciesz się mniej roboty masz

to moze ich powiadom ze takie sprawy to ty mozesz z nimi zalatwiac? bo kierownik nie ma na to czasu. poza tym bierzesz to zbyt osobiscie

Gość lasoiu
może jesteś jakaś hetera.. i ludzie boją się,że nie dostaną urlopu ?!

może wydajesz im się niekompetentną małolatą ;) albo pracujesz tam od niedawna i nie dałaś im się jeszcze poznać z dobrej strony? Albo po prostu mało sympatyczne wrażenie robisz i... się Ciebie boją? Musisz ich jakoś do siebie przekonaj. Uśmiechaj się do nich częściej, zagaduj... i jednocześnie pokazuj, że panujesz nad tym zespołem, nie wiem, wyrabiaj sobie jakoś autorytet... powodzenia ;)

Gość Wróżka Edwarda Pompolini
nie mają do ciebie zaufania albo jesteś jędzą albo się czepiasz o bzdury albo jesteś przesadną służbistką albo trzymasz ludzi na cholerny dystans albo nie kontrolujesz emocji i zdarza ci się wyżywać je na pracownikach

Gość co robie zleeeee
pracuje tam od dawna...Czasami zapytam po co komuś urlop na żądanie.Fakt nie jestem tak wyrozumiała jak kierownik.Ale nie jestem jakąś heterą.

Gość szukam sponsorki
po 1 czy macie z twoim szefem ustalony zakres pracy, z czym mogą i powinni przychodzić do was pracownicy? po 2 jeśli nie zostało to ustalone to ludzie wola iść do wyższego rangą i tyle po 3 budowanie autorytetu wsród pracowników to cięzki kawałek chleba, czytaj, dokształcaj sie, rozwijaj, gdzie pracujesz? branża

"co robie zleeeee pracuje tam od dawna...Czasami zapytam po co komuś urlop na żądanie" ;-) ;-) ;-) a po co pyatsz?;-) co to z aroznica ze ktos nie moze pracowac bo ma kaca czy rozwolnienie?:-) przciez skutek jest ten sam - tez bym cie pominela

Gość co robie zleeeee
Ja nie mogę powiedzieć że nie mam autorytetu bo mam. Jednak wolą przychodzić do niego...Jestesmy równi rangą.On ma 40 lat i ja 40 więc nie jestem niekompetentną malolatą.Ostatnio on zwrócił jednak uwagę,że nie ma już siły..bo stoją do niego kolejki

jestes nieprofesjonalan np. - skoro pytasz ludzi o powod nieobecnosci 9skoro sami nie podaja). nie dziwie sie ze wola z nim to zaltwiac

Gość co robie zleeeee
ale on też pyta. Czasami zdazyło mi się zwrócić uwagę komuś jak cały zespół zgłaszał uż...i powiedziec co o tym mysle.On kontroluje emocje

Gość Wróżka Edwarda Pompolini
On kontroluje emocje tu masz klucz do sukcesu :)

co nie zmienia faktu ze jestes nieprofesjonalana;-) to ty zakladasz temat w zwiazku z tym/masz problem - a nie on;-)

Gość aafsga
doskonal się, czytaj książki (np. John C. Maxwell). Źle do tego podchodzisz, zacznij zachowywać się jakbyś była zwykłym pracownikiem a nie kierownikiem i pracuj nad swoimi mocnymi stronami.

Gość marcin_28
jak pracownik ma kaca to raczej nie pojdzie do babki sie tlumaczyc,bo moze ta go jeszcze wywali.Facet faceta zawsze zrozumie.

Gość marky mark one
Gdyby był facetem w porządku i kontrolował emocje, to odsyłałby ludzi do ciebie a nie sam się za to brał.Wg mnie nie jest asertywny i nie umie odmawiać.Ludzie to czują, że jest miękki i latają a ty jeśli tego nie wiesz i nie umiesz ustalić zasad oraz pytasz na kafe znaczy, że nie jesteś dobrą kierowniczką i znajomość zespołu pracowniczego leży i kwiczy:P