Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthe509

Odchudzanie - START

Polecane posty

Gość marthe509

Jutro 6.02.2012 rozpoczynam odchudzanie. Będę praktykować dietę 1000 kcal. Kto się przyłącza wzajemna motywacja działa cuda. :-)

Gość marthe509
Do Sweet Dreams II Moja motywacja też jest beznadziejna ale zawsze warto trochę z nią "powalczyć" a może się uda i za miesiąc przestaniemy bać się wagi ...:-)

Gość taka ja kaaaaja
ja się mogę dołączyć, jutro idę nawet na siłownię więc to może dobry moment na ograniczenie kalorii :)

Hej , ja właśnie czytałam na forum o diecie żelaznej . Nawet sobie ją przepisałam i mam zamiar zacząć od jutra :)

Gość marthe509
do tontina przyznam że o diecie żelażnej nigdy nie słyszałam aż muszę poczytać o niej w necie, myślałam że znam wszystkoe diety na paomię a tu O :-)

Czytałam o nie właśnie na caffe . A ta tysiąc kalorii , jest jakoś opracowana? Czy trzeba liczyć kalorie ? bo jeśli tak to chyba nie dla mnie :(

Hej , ja właśnie czytałam na forum o diecie żelaznej . Nawet sobie ją przepisałam i mam zamiar zacząć od jutra :)

Gość dsfdsfs
a wiecie co dziewczyny ja 4 miesiąc już biorę dwa leki hormonalne i mimo że jem tyle co kiedyś - przytyłam 3 kg jak myslicie, jak juz przestanę brać te leki zejdą te 3 kg? :(

Gość marthe509
do tontina Dieta 1000 kcal jest dla mnie o tyle dobra że wszystkie table kaolryczne znam na pamięc więc dobieranie żywnośći pod względem kcal nie jest dla mnie trudne i jest skuteczna byłamjuż na niej i schudłam 7 kg. Życzę powodzenia i wytrwałośći na żelażnej .

Gość marthe509
do dsfdsfs Czytałam kiedyś że jak przyjmując leki hormonalne przybieramy na wadze to znak że owy lek został żle dobrany do naszego organizmu bo po takich środkach nie powinno się przybierać na wadze

To gratuluję tej pamięci :) również życzę powodzenia . Ja muszę mieć napisane np . co na śniadanie , obiad i kolację itd . i w jakich ilościach .

Gość dsfdsfs
no ale to nie są pigułki, tylko lekarstwa od przyszłego cyklu już nie będę brać w ulotce obydwóch leków pisało że mozna przybrać na wadze ale nie pisało co z tymi kg gdy się lek odstawi

Gość Anafilaksja
dsfdsfs musialabyś powiedzieć jaki to lek. Generalnie z czasem po odstawieniu leków hormonalnych dochodzi do normalizacji masy ciała, ale musi upłynąć trochę czasu. Zastanów się, czy aby na pewno nie jest tak, że pod wpływem hormonów masz większy apetyt i wzrost wagi jest tego efektem.