Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benia23944

mam ciężkie dni

Polecane posty

Gość benia23944

Hej! Jak w temacie mam ciężkie dni.Kłócę się non stop z chłopakiem,jesteśmy 9 lat razem.Było wiele dziwnych sytuacji itd.Nie chcę o tym pisać bo o bolesne i za dużo tego.Miałam dzisiaj sytuacje.. Pokłóciliśmy się i prosiłam ,aby się tak brzydko do mnie nie wyrażał i powiedzialam,aby przysięgną na moje życie,odpowiedz brzmiała "tak" p cos mnie tchnęło i zapytałam...,a teraz na życie Twojej matki,bylo "nie'. Zabolało mnie jak cholera.Nie mam komu się wyżalić ,więc robię to tutaj:( proszę o opiie

Gość karolka05
o ty nie wiedzialas ze mamusia zawsze jest na 1 miejscu u facetow,a jak to wnerwia, nie ma nawet co sie pytac o takie rzeczy, bo wiadome ze na mamunie nie przysiegnie

Gość karoka :)
dziwne

Gość benia23944
wiesz,niby wiedziałam o tym,ale nie sądziłam,że do tego stopnia.Mam ochotę wyjść trzasnąć drzwiami i już nigdy nie wrócić.Poczułam się jak najgorszy śmieć.Po tylu latach nie spodziewalam się tego

Gość karolka05
powiedz mu na spokojnie ze cie to zabolalo, ze poczulas sie z tym zle... niech wie..wiem, ze to npewno nie bylo mile, ale z mamusia nigdy nie wygrasz wiec o to nie stroj fochow jedynie powiedz mu jak sie obecnie czujesz... ze jest ci ciezko, masz dosc klotni itd, wtedy napewno bedzie lepiej, jak ja pokloce sie z facetem, nawet jak nie chce potem ze mna rozmawiac, mowie i mowie nawet jak udaje ze nie slucha, po kilku minutach sam przychodzi i przeprasza, albo po prostu sie przytula :) glowa do gory :)

Gość benia23944
i tak nie przyjdzie,nie zrozumie nie przeprosi.Znam go.A ja glupia płacze w poduszkę z lap. obok,a on sobie chrapie .Ostatno strasznie się zmieniła,a ja załamuję ręce

Gość karolka05
bo widzi ze ci na nim zalezy... jeste zbyt pewby siebie, faceci tak maja... zajmij sie swoim zyciem, jak zobaczy ze nie jest w centrum uwagi, pierwszy wyciagnie do ciebie reke...

Gość benia23944
możliwe ,że tak jest.Zastanawiałam sobie,że zrobię sobie olewkę juz jakiś czas.Jestem z reguły osoba pogodną i za szybko wybaczam.Wiem,że masz rację,ale pytanie czy mi się uda.

Gość karolka05
no to na pewno do łatwych nie nalezy, ale mus to mus, jak chcesz cos zmienic w waszych relacjach, niech nie uwaza sie za pepek swiata...

Gość benia23944
dziękuje bardzo za wsparcie.Chyba potrzebowałam,aby ktoś mi powiedziała to co od dawna myślę a tak naprawdę nie dopuszczałam do siebie.Bedę się starać.Mam nadzieję ,że się uda .

Gość karolka05
powodzenia :)