Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsasddas

Czy wy też czasami myślicie, dlaczego facet z Wami jest, skoro mógłby mieć lepsz

Polecane posty

Gość dsadsasddas

ą? Wiem, że to bardzo niszczące myślenie, ale niestety tak mam. Przy nim staram się udawać pewną siebie, i chyba nieźle mi idzie, bo sama zaczynam w to wierzyć. Ale zaczynam mieć wątpliwości, widząc dziewczyny fajniejsze (moim zdaniem) ode mnie. Wiem, że kiedy nasze drogi się rozejdą, i on znajdzie sobie nową, to moja samoocena na pewno na tym ucierpi (kiedy zacznę się do niej porównywać)...

Gość aaskjskd
wiem ze kiedy nasze drogi sie rozejda.... co to za dzowne podejscie?Jak sie jest z facetem to sie nie gdyba co by bylo gdyby sie z nim rozstalo tylko sie z nim jest. Pamietaj ze faceci maja inne gusta i to co nam sie wydaje piekne i nieskazitelne dla nich moze nie miec takiego znaczenia

ale po co cokolwiek przy nim udawac ja przy moim mezu w koncu moge byc soba:D

Gość dsadsasddas
aaskjskd - wiem, że moje myślenie może wydawać się kontrowersyjne, ale jestem realistką, i zdaję sobie sprawę, że nie będziemy razem do końca życia Niby tak, mi też nie raz podobali się faceci zupełnie nieatrakcyjni według moich koleżanek, ale ciężko jest wytłumaczyć samemu sobie, że może rzeczywiście mu się podobam

Gość aaskjskd
mysle ze problem nie tyle tkwi w Tobie samej co w waszym zwiazku.Byc moze Twoj mezczyzna nie poswieca Ci na tyle uwagi,nie sprawia swoim zachowaniem tego ze mozesz czuc sie przy nim na prawde wyjatkowa.

Gość aaskjskd
mysle ze problem nie tyle tkwi w Tobie samej co w waszym zwiazku.Byc moze Twoj mezczyzna nie poswieca Ci na tyle uwagi,nie sprawia swoim zachowaniem tego ze mozesz czuc sie przy nim na prawde wyjatkowa.

Gość Przestan po prostu
Jest z toba tzn jestes najlepszą. Przynajmniej na ten czas ;) tacy jestesmy. Większość kobiet pewnie sie czasem zastanawia ale uwierz faceci nie myślą w ten sposob. Jak by mial odejsc to odejdzie i nie koniecznie do ładniejszej... Do tej ktora wybierze po prostu. To jak z waszym strojeniem. Godzina łazienka stroje makijarze a facet i tak mysli tylko o twoim ciele a nie o makijarzu czy kolorze bluzki. Wiadomo wypadaloby by kobieta ubrala sie ladnie ale my mamy inne pojęcie ładnego stroju i gdzies z całkowitą pewnością za wszystkich pisze mamy jaka torebkę bierzecie ;)

Gość dsadsasddas
"ale po co cokolwiek przy nim udawac" Bo nie chcę żeby widział, ile mam kompleksów. Ja kiedyś zadawałam się z takim facetem, który czuł się strasznie niepewnie, czuł się zagrożony, i to nie było nic przyjemnego dla mnie.

Gość dsadsasddas
aaskjskd, on właśnie bardzo się stara. Mówi mi komplementy, albo mówi, że mu się podobam. Problem tkwi we mnie, nie wierzę w jego słowa, chociaż bardzo chcę wierzyć.

Gość ja mysle odwrotnie
zastanawiam się, dlaczego do cholery z nim jestem, skoro mogłabym mieć o niebo lepszego faceta :D i zazdroszczę mu samej siebie :classic_cool:

Gość aaskjskd
byc moze to jakis uraz z poprzedniego zwiazku,gdzie nie bylas tak na prawde doceniana,gdzie nie czulas sie kochana.Jesli tak to czas zapomniec o tym co bylo a zyc chwila.Skoro uwazasz ze i tak nie bedziecie razem,co dla mnie jest bez sensu bo po co byc z kims jesli sie nie wierzy w dlugosc tego zwiazku to powinno byc to dla Ciebie latwiejsze ze moga sie mu podobac inne skoro tak czy tak nie bedzie z Toba. Moge spytac ile masz lat? Wiesz dla mnie podstawa to rozmowa.Nie mozesz udawac kogos kim nie jestes bo mozesz zranic tym 2 osobe i przy okazji krzywdzisz tym siebie,bo na pewno nie jest to takie latwe.Powiedz mu o tym co czujesz o swoich obawach.Jesli Cie kocha bedzie staral sie wybic Ci to jakos z glowy.Wiem ze potrzeba czasu zeby sie przekonac o swojej wartosci ale warto.Pamietaj ze na poczatku warto zrobic cos dla siebie a dzieki temu sprawisz ze bedzie lepiej Tobie co za tym idzie tej drugiej osobie. Chyba nikt nie chciaby byc z kims kto tak na parwde nie jest soba.Kiedys zmeczysz sie tym udawaniem przez co mozesz zranic ta druga osobe ...

Gość dsadsasddas
Mam 21 lat i to mój pierwszy związek

Gość aaskjskd
byc moze dlatego masz takie odczucia.Boisz sie ze pierwszy raz udalo Ci sie spotkac kogos kto chce z Toba byc i boisz sie ze skonczy sie to rownie szybko jak sie zaczelo.Przed Toba masa zycia i nie trac je na domysly co by bylo gdyby.Uwierz w siebie a zobaczysz jak wszystko stanie sie wtedy letwiejsze,bo nie ma nic wazniejszego i budujacego od tej swiadomosci ze jest sie wartosciowym czlowiekiem. Nigdy nie udawaj przed kims kogos kim nie jestes bo gdy wyjdzie Twoja prawdziwa natura swiat moze sie od Ciebie odwrocic.Nie dlatego ze jestes taka jaka jestes tylko dlatego ze ludzie poczuja sie przez Ciebie oszukani.Nabierz wiary w siebie i w innych ludzi to podtawa.Byc moze glupio to brzmi ale takie sa realia.Poczatkiem drogi do szczescia jest Twoje wlasne szczescie... Caluje Cie mocno.Ja musze niestety uciekac.Zrzuc ta maske ktora Ci ciazy i otworz sie przed swoim facetem bo skoro jest z Toba to widac jestes dla niego ta najlepsza...:)

Gość dsadsasddas
Bardzo dziękuję za mądre słowa... ;)