Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiki94

Jak zmienić faceta w prawdziwego mężczyznę ?

Polecane posty

no to czeka ciebie i jego długa praca nad jego charakterem ;] z własnego doświadczenia wiem że zyskanie masy mięśniowej może dodać pewności siebie więc niech zacznie ćwiczyć ;) dwa musi zrozumieć że to iż ma inne zdanie od twojego to nie problem wystarczy podyskutować o tym a i jeszcze wina jest jego matki bo pewnie trzyma go pod "kloszem" powinien sam rozwiązywać swoje problemy a nie biegać do mamusi.

Gość poziom IQ w tym temacie
Kiki jeśli masz 19 lat to powinnaś używać więcej słów których nie znasz znaczenia :D np. bynajmniej :) świetnie Ci wychodzi robienie z siebie idiotki 🖐️

Gość Kiki94
Nie robię z siebie idiotki, po prostu chciałam uzyskakac dobrych porad jeśli chodzi o takie sprawy co komu przeszkadza mój własny styl wyrażania swoich myśli ?

przepraszam :) masz rację - nie robisz z siebie idiotki :) ty po prostu jesteś idiotką - ostatnia wypowiedź jest tego 100% dowodem ;) 🖐️

Gość Kiki94
Kurcze wkurwi** mnie ludzie którzy się tak panoszą

Gość Kiki94
Nie znasz mnie a z góry oceniasz . Co by było gdybym to ją mówiła że ktoś jest taki czy inny a nie widziałabym kim ta osoba jest. Ludzi się nie ocenia w taki sposób. Ktoś tu ma problem z samooceną:] za wysoko

Gość Kiki94
Więc jeśli coś ci się nie podoba w mojej osobie to nikt cię nie prosi o to by pisać jakieś bezsensowne komentarze

gdybym Cię widział to by można było ocenić czyś ładna czy brzydka - a nie czy jesteś idiotką czy nie to drugie oceniam po tym co piszesz - i po tym że nawet upomniana NIE CZAISZ czego dotyczył zarzut... :D prawdopodobnie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem -ale nie przejmuj się :) maturę pewnie zdasz - magiczne 30 przekroczysz ledwo ledwo :)

Gość Kiki94
To że mam 19 jeszcze nie oznacza że matury nie pisałam. Za parę mies będzie już 20. Co do nauki to jestem jedną z najlepszych maturę zdałam najlepiej :-) więc nie narzekam

Gość Kiki94
Dobrze zrozumiałam tylko po prostu źle napisałam błędy się zdarzają przecież. Nie chodziło mi o wygląd , wygląd w życiu nie jest najważniejszy

Gość Kiki94
Życie po prostu bywa skomplikowane

Gość Kiki94
:]