Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalaząłm to dobre:

Czy są tu jakieś żony które godzą się na kochankę dla męża?

Polecane posty

Gość znalaząłm to dobre:

Może jesteście znużone i znudzone seksem z mężem i dla "własnego" dobra godzicie się na taki trójkąt? Czy wam to nie przeszkadza? ja rozpatruję taką ewentualność.Seks z mężem juz mnie tak nie cieszy. Po za tym ja mam mniejsze potrzeby od niego. Nie lubię kochać się codziennie .Nudzi mnie to i ostatnio pomyślałam sobie by zaproponować mu taki układ. Jednak nie wiem czy umiałabym sobie z tym poradzic w realu.

Gość brawo brawissimo
bardzo dobry pomysł uprzedź jego decyzję

Gość carownicamała
...tak, a potem płacz w poduszkę, że Cię zostawił dla kochanki

Gość znalaząłm to dobre:
zastanawiam sie tylko czy mozna z tym żyć dla "dobra"swojego i męża gdy nie chce się ani jemu ani mnie rozpoczynać nowego życia. taki układ byłby w sumie ok . rozważam to od jakiegoś czasu ale sie waham .

Gość kiciareke
skoro seks Cie nudzi to moze zacznij od rozmowy z męzem? Pomysł z kochanka- debilny.

Gość znalaząłm to dobre:
rozmawiałąm z nim on chce codziennie a ja ewentualnie co drugi dzień kiedys trzymał sie tego przez tydz. teraz znowu zaczał mnie molestowac czasem mam azwstret do niego za to ze jest taki nachalny . zaraz kojarzy mi sie z takim psem trzesacym się gdy suka ma cieczke i nabieram do niego wstretu

Gość pitulinka
Po co kochanka, poprostu rozwod i znalezienie partener o podobnych upodobaniach...

Gość dobra rada for you
dodawaj mu do herbaty/napojów/zupy BROM. mój mąż też miał zbyt duże potrzeby. półtora roku temu koleżanka załatwiła brom i od tej pory- spokój! :D polecam, to łatwiejsze i korzystniejsze niż zgoda na kochankę. nigdy nie wiesz, czy się nie zakocha.

Gość Shezi
Kurde jak teraz ludzie łatwo gadają o rozwodzie, tak jakby to byla decyzja- założyć tipsy czy nie. Małżeństwo, związek nie ma już zadnej wartości??? NAjłatwiej po prostu się rozstać i poszukac kogoś lepszego...ludzie się zmieniają ale to nie o to chodzi, żeby łatwo odpuszczać, trzeba też powalczyć

Gość brom nie działa
na pewno znalazl sobie inna do zaspokajania

Gość dobra rada for you
działa. nie tylko po libido widać, ale po ogólnym zachowaniu. jest dużo spokojniejszy, bardziej podporządkowany, mniej agresywny. przecież żołnierzom wiele lat podawano brom! żeby ich temperament nie roznosił w koszarach.

Gość kobieto zapomnij o tym
głupi pomysł, co wtedy jak się zakocha? zapragnie z nią być bo inna, lepsza? a ty pójdziesz w odstawke. Sytuacja może się wymknąć spod kontroli, teraz myślisz, planujesz. A to nie tak. To żywy, zdrowy facet a nie jakiś przedmiot- on też myśli i czuje

Gość znalaząłm to dobre:
no właśnie kwestia tego zakochania mnie powstrzymuje no a z drugiej str.skąd tutaj wziać brom ;) ? on jest straszny .najlepiej 3 razy dziennie .rano w południe i wieczorem. nie patrzy czy dzieciaki w domu.dodam ,że mamy jednego nastolatka wiec kuma chyba o co kaman gdy ten zamyka w ciągu dnia drzwi od łazienki. nie wiem już sama....

Gość ona889832
jestem w szoku, jak mozna wymyslic cos takiego? szok szok szok, zastanow sie to twoj maz a chcesz zeby jakas inna babe na boku pukał? i ciebie to nie ruszy ? swiat oszalał

Gość dobra rada for you
znajdziesz w niektórych lekach uspokajających. poczytaj w necie. ja teraz mam 2xtydzień i jestem happy. nie zniosłabym pieprzenia codziennie, nie mówiąc już o kilku razach w ciągu dnia...

Gość znalaząłm to dobre:
dobra rada musze poszukać ;) szczerze mówiąc ja juz tez nie moge a jak odmawiam to jest taki okropny,agresywny, patrzy na mnie z odraza i pogardliwościa.jest zołosliwy. czasem dla swietego spokoju tylko mu sie oddaję. chyba właśnie dlatego stracilam ochote na seks bo zwyczajnie mnie do tego przymusza. a z tą kochanką to takie" głośne" myslenie. zadałam to pytanie bo wiem ze sa takie kobiety które dla własnego dobra godza sie na taki układ po prostu. on by był zadowolony i ja. czytałam kiedys blog faceta który miał kochankę prawde mówiac to poprawiło jego relacje z zoną

Gość dobra rada for you
no oni są jak psy w większości. też nienawidziłam tego jego napalenia i nachalności, rzygać mi się chciało dosłownie. a jak odmawiałam- agresja. :O

Gość ona889832
skopiowałam inf o bromie, przeczytaj moze najpierw Działa bardzo toksycznie w przypadku narażenia drogą oddechową. Wywołuje poważne oparzenia. Pierwsza pomoc: -Przy wdychaniu: świeże powietrze, jeżeli konieczne zastosować sztuczne oddychanie. Wezwać lekarza. -Przy kontakcie ze skórą: zmyć dużą ilością wody, zaleca się także wodny roztwór kwaśnego węglanu sodu, zdjąć zanieczyszczoną odzież. Wezwać lekarza. -Przy kontakcie z oczami: przepłukać dużą ilością wody przez co najmniej 10 minut, przy szeroko odchylonej powiece, natychmiast skonsultować się z okulistą. -Przy spożyciu: podać poszkodowanemu dużą ilość wody, unikać wymiotów (ryzyko perforacji), natychmiast wezwać lekarza. Informacje toksykologiczne Ostra toksyczność: LD50 (doustnie szczury): 2600 mg/kg, LC50 (wdychanie szczur): 2700 mg/m3. Toksyczny dla organizmów wodnych LC50: 10 mg/l/96h. Daphnia magna EC50: 15 mg/l/24h. - przy spożyciu: metaliczny posmak, gorączka, krwotok, zapaść - przy kontakcie ze skórą: oparzenia, martwica, powoduje trudno gojące się rany - przy inhalacji: poważne podrażnienie śluzówki, duszność, obrzęk płuc, działanie przewlekłe - cyjanoza - przy kontakcie z oczami: oparzenia. W czasie zażywania problemy z erekcją, po odstawieniu bromu powinny ustąpić. Ale mogą wystąpić problemy z płodnością.

Gość znalaząłm to dobre:
przeczytam ale płodny to on nie musi byc :) mamy juz dzieci i starczy nam

Gość dobra rada for you
w minimalnych dawkach nie szkodzi, jest stosowany w środkach uspokajających sprzedawanych w aptekach.

Gość znalazłam to dobre:
mam nadzieję ze na tego mojego ogiera buhaja , zadziała bo ja normalnie wymiekam. bylismy na wyjeździe musiałam z nim zrobic to 4 razy!!!! malo tego jak mnie zaczepiał o 6:30 spytałam tylko czy da mi sie wyspać(grzecznie) a ten do mnie z ryjem w hotelu "spierdalaj" itp.itd. masakra jakaś

Gość dobra rada for you
jebany egoista. niech wsadzi do wrzątku :D

Gość to są sole bromu
ale tez mogą powodować, efekty uboczne

Gość dobra rada for you
wieczne napalenie męża też powoduje efekty uboczne, znacznie gorsze, niż środki uspokajające

Gość w zyciu bym sie na cos
takiego nie zgodzila. Co za pomysl w ogole. Ja na Twoim miejscu bylabym zadowolna bo tez lubie duzo sexu. :)

Gość mireczkaa
po co z nim jestes skoro facet Cie nie szanuje?? Krzyczeć spierdalaj, bo nie masz ochoty na seks?? CHORE!

Gość zxertch
ale wam zazdroszczę, ja mam odwrotny problem tzn sex.max 1 w tygodniu

Gość znalazłam to dobre:
no i widzisz nikomu nie dogodzi a ja wolałabym raz w tyg :( wtedy mam nawet lepsze orgazmy a tak codziennie to mnie nudzi.nawet mi sie nie chce. nie wiem czy to jest oziębłość seksualna (bo hormonow nie jem) tez chiałabym chcieć codziennie czasem nawet zastanawiam sie czy ja go kocham jak jest taki agresywny ale po dłuższym zastanowieniu dochodze do wniosku,że w życiu codziennym nie jest taki zły ..tylko ten seks

Gość znalazłam to dobre:
raz udawałam ,że jest mi dobrze i z tej nienawiści ugryzłam go dość mocno w sutek,myslałam ze mu odejdzie ochota ale ten zapytał co ja robie i dalej jechana

Gość Hadaaa
Mąż z żoną jedzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całujefaceta w usta, mówi, że zobaczą się później i wychodzi. Żona patrzy namęża z wściekłością: - Kto to był?! - Moja kochanka - odpowiada mąż. - Wystarczy! Chcę rozwodu! - Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie niebędzie już wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz. W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną: - Kim jest ta dziewczyna obok Karola? - To jego kochanka - informuje ją mąż. - Nasza jest sympatyczniejsza.