Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokossannka

SYMBIO GRACO

Polecane posty

Gość Kokossannka

Dziewczyny, potrzebuje opini o tym wózku! Czy warto go kupić, zdecydowałam się na niego w 90% , ale chciałabym jeszcze wiedzieć jak się sprawdza w codziennym użytkowaniu? Jak kółka? Gondola? Spacerówka? Lekkość?

Gość lady z będzina
Ja mam Symbio w zestawie z gondolą Graco GO i od pierwszych dni do dziś a to już z rok - sprawuje się dobrze. Kółka fajne, opony pompowane - dobrze się na nich jeździ. Wózeczek wszędzie się mieści , jest super lekki , z łatwością ja albo mama wnosimy na 3 pieto bo mama nie ma windy wiec na takim leciutkim nam zależało. Fajny bajer z ta przekładaną rączką - wygodne i praktyczne w wielu sytuacjach Ja bym Ci polecała jak jeszcze nie kupiłaś :)

Gość Dflcmsdndsnfnf
witam. ja także mam ten wózek firmy Graco Symbio z gondolką Go. Duża wygoda z przekładana rączką bo dziecko jak już siedzi może podziwiać okolice i nie marudzi podczas jazdy. Szukałam właśnie takiego wózka a za taka cenę to warto. Zwinny, dobrze się prowadzi. pompowane kółka są wygodą na naszych drogach

Gość mama z małej wioski
Też mam 3w1 i zadowolona jestem Ładny i sprawny wózek , można śmiało polecać

Gość gertruuda
Potwierdzam Graco Symbio to jeden z lepszych wózków z tych lżejszych i sprawniejszych na pompowanych kołach , ja lepszego nie wyczaiłam i mamy od pól roku :) moge polecić