Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WalentynkowyPotwor

Prezent walentynkowy dla faceta

Polecane posty

Panie i Panowie, Ktoś zaproponował jakiś czas temu, żeby w ramach walentynek zatańczyc dla faceta lub poprostu się przebrać w coś seksownego. Spodobał mi się ten pomysł tylko teraz się zastanawiam, czy mojemu facetowi spodoba się taki styl? http://pimente.pl/do/item/2003-1/Mossoro I do tego jakaś też skąpa bluzeczka lub sam top jakiś fajny bez stanika? Co o tym sądzicie i co mi radzicie? :)

to niby jest sexowne!!!!!!!!!!!!!!

jest perfidne i dość ostre według mnie. Na codzien ubieram się raczej klasycznie ale chce taka mala odmiane walentynkowa zrobic a sie na tym nie znam dlatego zwracam sie do forumowiczow o ich zdanie na ten temat i pomysly

Gość asdassa
powinnas porozgladac sie za sexy bielizna a nie czyms takim. twoj facet oszaleje na twoj widok!!!!!!!!!!!

Gość Dreamed I was an eskimo
A masz taką dupę i takie biodra ?

Gość Perw na odchodne
Się zastanawiam jak ubranie może być perfidne.

Gość wójekstaryhuejk
powiedz ze jesteś w ciąży a potem że żartowałaś tylko by sprawdzić czy mnie kochasz

Gość no sex
coś nie tak? Panom nie podoba się taki strój

Gość polonita
ja prezent dla mojego faceta własnie dziś kupiłam....piękny czerwony gorset plus stringi..do tego czarne pończochy zakończone koronką,czarne szpilki...plus czarne długie sexowne perły....i oczywiście taniec w moim wykonaniu...może mało orginalne ale mysle ze mój M będzie wniebowzięty.teraz tylko czekam na jego powrót.

Gość bardzo znudzony mąż
ja na przykład wolę spódniczki, a wielbłądzie kopytko zupłnie mnie nie (wz)rusza, a w tych spodenkach jest gwarantowane. Masz zamiar tak wyjść po niego pod jego pracę?

Gość no sex
a czemu jak ja wstawiłam link to usunęło mój post, a innych nie usuwa ?

Gość miskaaaa
eee tam to wygląda jak zwykłe letnie spodenki:) znajdź coś bardziej kuszącego:)

Gość olina1234
A ja wczoraj znalazłam tekst o propozycjach prezentu na walentynki. Jest też właśnie o tym co piszecie, czyli, żeby zrobić facetowi show w przebraniu, ale też wiele innych propozycji z linkami do (np) sex-shopów. Pierwszy raz widziałam nakładki na sutki (nie wiedziałam, że coś takiego istnieje). Niewielki wydatek, a rzeczywiście wygląda super - do tego striptizu. Polecam http://4lady.pl/pomysly-na-walentynkowe-upominki/

Gość zuzazala
Oj, faktycznie fajne pomysły. Chyba sama skorzystam, Jest jescze trochę czasu, więc można zamówić niektore rzeczy. Mi przypadly do gustu te erotyczne gry

Gość alesław
Ja tez wolałbym dostać jakiś gadżet sexowny niz poduszeczkę.

Gość alesław
ja też bym wolał dostać jakiś gadżet łóżkowy niż poduszkę

Gość olina1234
wiesz, a ja myślę, że ta poduszka to wcale nie jest zły pomysł. szczególnie, jak się nie jest w długolletnim związku. Prezent typu wibrator to raczej dla stałej partnerki bym proponowała.

Gość eliza98765
jeśli chodzi o prezent dla faceta, to też uważam, że lepiej coś konkretnego (przydatnego), niż pierdółka typu laurka.

Gość eliza98765
A w tym arcie, o którym pisze olina jest jeszcze fajny pomysł na przebranie. Myślę, że można poświęcić kilka złotych na strój policjantki + futerkowe kajdanki. Wtedy w walentynki będzie nie tylko niespodzianka, ale też i zabawa (wspólna). A przecież w prezentach chodzi o to, żeby cieszyły i na długo zapadały w pamięc

Gość piotrrr6767
A ja np chciałbym dostać taki zegar-budzik orgazmowy (ten z artu oliny). Codziennie rano gdyby mnie budził myślłabym o mojej dziewczynie (od której bym go dostał). Jeśli wy (kobiety) nie macie pomysłu na prezent, to uważam, że ten jest całkiem sympatyczny.

Gość maniamania1
Łał, a ja przeczytał i chciałabym dostać ten żel podniecający łechtaczkę i przedlużający i wzmacniający orgazm - to byłby HIT!!!