misia555 0 Napisano Luty 6, 2012 Czy orientuje się ktoś czy w aptece można kupić tą wodę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia555 0 Napisano Luty 6, 2012 Wiem, że można kupić w hipermarketach czy na stacji benzynowej, ale ona jest gorszej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia555 0 Napisano Luty 6, 2012 wie ktoś?? proszę upup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naanannananan Napisano Luty 6, 2012 jestem pewna ze na stacji mozna ja kupic ale w aptece watpie.apteka jest od tego aby sprzedawac w niej lekarstwa a nie takie rzeczy.idz lepiej kupic na stacje szkoda tracic czasu aby szukac w aptekach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqua purificata Napisano Maj 23, 2012 Chłopku roztropku: AQUA PURIFICATA to inaczej woda oczyszczona otrzymana metoda destylacji lub wymiany jonowej lub odwroconej osmozy z odpowiedniej jakosci wody pitnej,nie zawiera sr.konserwujacych..nie moze zawierac bakterii z grupy coli oraz Pseudomonas aeruginosa czy Clostridium. To jest woda używana np. do produkcji leków. Zaręczam Ci, że w aptece nie robią Ci leków z wody do żelazka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Teraz to już wszędzie sprzedawwają, ale przyznam, że sama jestem w trakcie poszukiwań. Najlepiej to chyba jest posiadać jakieś destylarki specjalne do domu, chociaż nie mam pojęcia, czy przydawałaby mi się na co dzień. Przeczytałam sobie dziś ten artykuł https://yeson.eu/co-warto-wiedziec-o-wodzie-destylowanej i już nieco wiem więcej na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 W polomarkecie można kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do celow kosmetycznych Napisano Październik 28, 2019 Dnia 6.02.2012 o 16:45, Gość naanannananan napisał: jestem pewna ze na stacji mozna ja kupic ale w aptece watpie.apteka jest od tego aby sprzedawac w niej lekarstwa a nie takie rzeczy.idz lepiej kupic na stacje szkoda tracic czasu aby szukac w aptekach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do celow kosmetycznych Napisano Październik 28, 2019 A kosmetyczne produkty sa w aptekach a taka wode stsowac mozna do celow kosmetycznych wiec Jak by byla w aptece to nie ždziwi mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach