Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

4 miesiac bez pracy..załamanie nerwowe

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

załamna jestem zawsze pracowąłam teraz 4 miesiac bez pracy i nic nie wskazuje zebym miała coś znaleźć;/ nawet w ruch poszły znajomosci dramat a ja ciągle z niczym ogłoszeń prawie wcale nie ma...tragedia

Gość kropeczkaa...
ja juz tak mam od roku..

Gość volga_jasnowidzaaa
:( nie wiem juz co robić:O

Gość tfuj oofferma
a jestes dziewicą ?

Gość volga_jasnowidzaaa
mialam ośmiu partnerów :o

Gość volga_jasnowidzaaa
nie miałam jednego podszywaczu:P

Gość bardzo miły gość
Jesteś niezaradna. Wstydź się.

Gość 5555hyu
jakbys chciała to bys znalazła:P telemarketing,hostessa ,sprzedawczyni w markecie ,masa tego jest

Gość volga_jasnowidzaaa
wiesz skonczyłam uniwersytet medyczny..kierunek bliski farmacji. mam 27 lat wiec wiesz;) zreszta nawet na sekretarke mnie nie chca bo mam za wysokie wykształcenie i z góry zakładaja ze taka praca to dla mnie przejsciówka

Gość bardzo miły gość
Sorry bardzo, ale nie ma wytłumaczenia dziewczyno dla Twojej życiowej niezaradności.

Gość volga_jasnowidzaaa
nie jestem neizaradna zyciowo miałam 2 parace po studiach zezygnowałam dla innej tzrciej bo było to moje marzenie i mi umowy nie przedłuzyli bez podawania zadnych przyczyn:O wiec wiesz:O

dziwne ze nie chca cie na sekretarke skoro wszedzie szukaja sekretarek z minimum licencjatem

Gość volga_jasnowidzaaa
bo mam medyczne wykztałcenie i jak to pani an rozmowie stwierdziła: czy nie ebdzie dla mnie dyshonorem taka praca sekretakrki z taaakim wykształceniem:O no ręce opadywują:O

Gość volga_jasnowidzaaa
pomimo ze mam roczne doswidczenie w pracy rcepcjonistki:) ale widać ze moje tłumaczeni ana nic;)

Gość bardzo miły gość
czytaj i płacz dziewczyno: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5114035&start=60 Niestety wg większości tu piszących jesteś niezaradna. Bo przecież szanownych koleżanek z forum nie posądzam o hipokryzję, o nie...:-). Ps. nic do Ciebie nie mam autorko, rozumiesz...to nie do Ciebie piję :-)

Gość fdfd67
przesadzasz,moze problemem jest to ze nie wiesz jakiej pracy szukać?

Gość volga_jasnowidzaaa
szukam głównei w firmach medycznych i farmaceutycznych:) no cóż:) tak ja wiem gdybym nie zrezygnowąła z tych 2 prac dzis pewnie miałabym auto i wynajmowałabym kawalerke;)

Gość fdfd67
szukam głównei w firmach medycznych i farmaceutycznych moze masz za małe doświadczenie i niskie kwalifikacje dlatego cię nie chcą?

Gość aser3
Następna leniwa dziewucha... A kto ci każe pracować w zawodzie, leniu? Mało to pracy jest? tylko trzeba chcieć! Jak ktoś jest zaradny, to zawsze pracę znajdzie!

Gość fdfd67
ale ona nie chce byle czego.Widocznie ma jakąś kase jesli mogła sobie pozwolić na 4 msc szukanie pracy;)inni biorą co sie natrafi

Gość oliksiuka878
zyj na utrzymaniu faceta..tak jak wiekszosc z nich na utrzymaniu swoich kobiet.haha..różnisz sie tym od faceta ze oni siedzą na dupach i nie widzą w tym nic złego. załaman nerwowych tez nie miewaja . jestes ambitna panna więc 4 miesiące to wcale nie tak duzo zwłaszcza ze wyzej mierzysz od wiekszosci. bo mysle ze prace ze ssrednia krajową dostałabys spokojnie.

Gość buuygyhiujiuj
nie wiem czy na sekretarkę cię nie chcą ze względu na zbyt wysokie wykształcenie bo często szukają osób z biegłą znajomością języka, informatyki, doświadczeniem najlepiej w administracji państwowej. ja myślę, że po prostu wybierają osoby, które mają pojęcie o temacie a nie traktują ciebie jako nie wiadomo kogo :/

Gość volga_jasnowidzaaa
nie kandydowąłam na stanowsiko sekretarki z 2 biegłymi jezykami..raczej w polskich małych firmach. wiadomoze predzej zatrudnia kogos z doswidczeniem lub wyksztłceniem zwiazanym z administracja czy zarzadzaniem raczej szukam w zawodzie lub tak jak juz pisałam w firmach medycznych gdzi dochodze do 2 etatu rekrutacji iiiiiii... nie dostaje pracy:P powiedzmy ze mam pieniazki odłozone i z tego zyje, kuroniówka do tego i idzie przezyc. a do spozywczaka nie pojde bo po prostu, mam wyzsze aspiracje i jszce głód mi w oczy nie zajrzał