Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunia987

poradźcie!!!

Polecane posty

oj, wywalili mi temat...a ja już pytałam na innych forumach i była cisza, więc próbuję tutaj;-) przez kilka tygodni sprzedawałam swoje, prywatne używane rzeczy na allegro - żeby sobie przewietrzyć szafę i za tę kaskę kupiłam sobie nowe ciuchy. Ponieważ jednak moje rzeczy całkiem nieźle mi sie sprzedawały, pomyślałam, żeby robić to dalej, ale już na zasadzie "kupić i sprzedać". Chcę to robić legalnie, dlatego jestem w trakcie zakładania działalności i teraz moje pytanie: mam na allegro prywatne konto, czy teraz mam je przekwalifikować na firmowe? czy to prywatne zamknąć i otworzyć nowe firmowe?

Gość Perw w zimnym mieszkaniu.
Możesz zrobić jak chcesz, żadna z tych opcji nie jest mniej czy bardziej legalna. Jeśli zostaniesz przy swoim, a działalność na allegro nieźle się rozwinie to może być potem trochę głupio jak poważna firma sprzedawać będzie pod nazwą użytkownika np. "sunia" albo "andzia". Z drugiej strony, być może tutaj masz już jakichś zaufanych klientów, którzy u Ciebie kupują, jak założysz nowe konto, trzeba będzie od nowa zdobywać klientów.

pomarańczowy, daj spokój! prawda taka, że tylko tutaj rozsądni ludzie, to gdzie miałam pytać, hę? no właśnie o to, też chodzi, że są kupujący, którzy kilka razy już u mnie kupili i mam sporo pozytywnych komentarzy, trochę tego szkoda... nick oczywiście mam...normalniejszy na allegro;-)

Gość wójekstaryhuejk
znowu deaerka wciska prochy pod przykrywka ubrań

no czy was pogniotło?! ten o cyckach, tamten o prochach... po prostu zapytałam... może ktoś miał taką sytuację i coś by doradził

Ja mialem, ale nie doradze rozwiazania, bo dotej pory sciga mnie interpol :-)