Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaRysia

narkotyki???!

Polecane posty

Gość mysiaRysia

Już sama nie wiem co robić,gubię się już w tym wszystkim.A właściwie chodzi o mojego męża który chyba znów pali marihuane.piszę znów bo miał kiedyś z tym problem ale póżniej długo bo gdzieś półtora roku nic nie palił a nie dawno wrócił dopaleniapapierosów .a niedawno zaczęłam także znajdywać sms w jego telefonie podejrzane, i w ogóle jakoś ostatnio dośc często wychodzi z domu praktycznie bez powodu.pytanie te kieruję do tych osób co miały podobny problem proszę o pomoc.i bez żadnych kpin!

Gość SNK Maciek Lipski
Warto z nim porozmawiać, jak z umiarem pali to nie ma problemu ale każda rzecz nadużywana jest nie dobra

Gość mysiaRysia
tak wielokrotnie próbowałam ale to zawsze kończy sie tym że on poprostu zaczyna krzyczeć że jemu nie ufam aha i zawsze ma jakieś alibi niewiem już może rzeczywiście jest tak jak mówi ale jak to sprawdzić niewiem .jak bym miała inna sytuację to bym go poprostu zostawiła!

Gość SNK Maciek Lipski
po prostu daj mu od czasu do czasu zajarać w domu i przede wszystkim zaufaj mu, moja dziewczyna wie, że jaram, ja się z tym nie kryję i raz na jakiś czas się upalę w domu ;)

Gość mysiaRysia
ale my mamy małe dziecko nie chcę by syn to widział a po za tym tylko dlateko że nie palił długo do niego wróciłam.a teraz niewiem...

Jeszcze zależy ile pali , jak raz na jakiś czas długi, to jesteś przewrażliwiona trochę. Toć nie będzie palił przy dziecku nigdy na pewno! A dorastanie bez ojca wyrządziło by mu krzywdę!

Gość do nauki2er32
TERAZ TO SIĘ NAZYWA "chodzi cały czas do pracy i śpi"

Gość SNK Maciek Lipski
kolejna nawiedzone, która uważa, że marihuana to NARKOTYK a alkohol to "tylko" używka :D

Gość do nauki2er32
palacze marihuany mają wypalone mózgi i taka prawda. Są mnie inteligentni i na końcu skończą tam gdzie ich miejsce. I tak się niczego nie dorobicie hhahahahha

Gość mysiaRysia
to nie tak że jestem przewrażliwiona poprostu się boję że znów będzie co dziennie palił

Gość afeagea
rozwód, zgłoś to też na policję. Nie marnuj sobie i dzieciom życia. Są ludzie którzy nigdy nie będą inteligentni czy zaradni. On tak skończy.

A nie...lęk przed codziennym paleniem marihuany jest całkowicie uzasadniony. Ale czy tak naprawdę możesz cokolwiek zrobić? Musisz chyba tylko liczyć na to, że nie powróci do nałogu. Sama go najlepiej znasz, nie wiem czy ktoś z forum mógłby ci doradzić w tej sprawie. Codzienne palenie jest destrukcyjne i wie to chyba każdy. Ogólnie nie ma co demonizować tej używki, zapalić z raz na dwa tygodonie albo na tydzień to nic takiego. Ale wiesz ze nie jest trudno skończyć z paleniem zioła, dużo trudniej rzucić papierosy. No i ogólnie fajki sa gorszym złem,ale z tego co piszesz, pali i to i to. Rozumiem twoje obawy , ale lepiej chyba dla dziecka żeby miał ojca koło siebie.

"rozwód," Czy na pewno dla dziecka rozwód rzodziców to najlepsze wyjście? "zgłoś to też na policję." Tak zaganiać, też na własnego męża...i to jeszcze za taka głupotę. Pogratulować moralności. " Nie marnuj sobie i dzieciom życia. Są ludzie którzy nigdy nie będą inteligentni czy zaradni. On tak skończy." Tak, bo znasz całą sytuację...głupota razi z twoich postów i to strasznie. Mówisz jakbyś znała tą parę od kilku lat.Takie rady to można sobie w dupę wsadzić. A nie wyobrażasz sobie tego , że ktoś może być inteligentny i palić marihuanę?

"palacze marihuany mają wypalone mózgi i taka prawda." Zapmniałaś dodać nałogowi palacze. NIektórzy palący mimo tego , że mają jak ty to mówisz powypalane mózgi, są i tak bystrzejsi od idiotów którzy nie palą , a jest ich pełno. " Są mnie inteligentni i na końcu skończą tam gdzie ich miejsce." Czyli gdzie? " I tak się niczego nie dorobicie hhahahahha" No bo w sumie niektórym nie zależy tylko na pieniądzach. Ogólnie pieniądze psują społeczeństwo. Sporo w dzisiejszych czasach jest pustych kapitalistycznych szmat.

Gość mysiaRysia
oh Boże on prócz tego że czasami zapali(niewiem czy tak jest) to jest dobrym ojcem i mężem często mi pomaga pracuje no wiadomo czasem wypije piwo ale najgorsze to ta trawka po prostu tego nie mogę znieść!

Gość mysiaRysia
ta myśl że wszyscy nasi znajomi tak go podziwiają że żucił ten nałóg że taki kochany mąż a ja naprawdę nie chce tej jego opini psuć jednak wiem że się oszukuję i sama i ich!

Gość Marcin_28
trawki nie mozesz zniesc? no nie zartuj,to wiele lepsze niż alkohol i papierosy.Byle nie palil przy dziecku i niech nie pali za duzo to bedzie ok.

No to jeżeli jest dobrym ojcem i mężem a ty chcesz go zostawić,bo popala trawkę, to znaczy, że ty nie zasługujesz na niego a nie odwrotnie! Nie niszcz dziecku dzieciństwa przez twoje zachcianki i przez to , ze boisz sie , co ludzie pomyślą. Trochę a nawet nie trochę histeryzujesz!

A co ci tak przeszkadza w tej trawce?!? Przecież to używka jak każda inna, z umiarem to nie jest nic groźnego. Akceptujesz to , ze pije piwo i pali fajki , a nie możesz zioła zaakceptować, dziwne to...