Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto pyta, nie błądzi.

Jak rozbudzić ,,edmona" w swoim facecie?

Polecane posty

Chodzi o to, że kocham czuć się bezbronna, zdominowana w łóżku przez mojego faceta, ale tak nie jest, ponieważ on boi się zrobić mi krzywdę... A jeżeli już próbuje, to i tak mu to nie wychodzi - wygląda raczej komicznie niż groźnie. :/ Może ja robię coś źle???

(w temacie miało być ,,demona"). :P

Gość mężżaaatka
mów mu w trakcie, że chcesz być jego su****, że chcesz by Cię ukarał bo byłaś niegrzeczna pisz pikantne smsy w tym stylu zobaczysz, w końcu pęknie

Gość wójekstaryhuejk
leż jak kłoda rano

Gość :).
ja do mojego mowie tak jestem niegrzeczna suka zerrznij mnie za kare wyruchaj mnie w kakao spierdol mi sie na ryj wloz mi tego wielkiego kutasa do ryja jestem dziwka wez mnie na pralce. Robi co jemu karze

Najlepiej mu powiedz, ze majtki i skarpety bedzie sobie sam pral i koszule prasowal :-) Podziala :-)

Hahaha, OK. - spróbuję. :D Jeszcze jakieś rady? :P

Gość rozbudzaczka
ja mialam to samo..:/ moj mezczyzna odblokowal sie przez to ze zaczelam pozwalac mu na spelnianie swoich "dziwnych" fantazji.pozwolilam mu dochodzic na moja buzke a pozniej musialam wszystko dokladnie sciagnac z buzi paluszkiem i zlizac,moj men to poprostu kocha:) dochodzic prosto na jezyczek tak zeby sobie na to patrzyl i takie tam rozne.. przez to doszlo do niego ze cala jestem jego i moze robic sobie z moim cialem co tylko chce a ja nie bede miala nic przeciwko,od tamtej pory jest prze ogier :D polecam sztuczke z twarza bo na mojego to szybko podzialalo