Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakuark

rak środkowej i górnej odbytnicy

Polecane posty

Gość rakuark

taką diagnozę dostałam w skierowaniu do centrum onkologii i skierowanie na badania czy potrzebna będzie radioterapia przed operacją. Lekarze mało mówią , gdy pytałam czy to bardzo złośliwy rak . Powiedzieli , że to rak i trzeba Go leczyć z głową. Boję się. Czytałam gdzieś ze określenie rak to znaczy ze złośliwy , a nowotwór nie jest złośliwy.

Gość rakuark
byłam na kolejnej wizycie i wyznaczono mi termin radioterapii a potem usunięcie guza , boję się

Gość Nie mam raka
Ja mialam raka w innym miejscu i też lekarze mówili że trzeba jak najszybciej i z głową go wyleczyć. Dopiero jak dostałam przeżuty powiedzieli mi prawdę że zostało mi kilka miesięcy życia. Nie poddałam się i wygrałam walkę ale już bez pomocy lekarzy.

Gość Gerson i teripa
TERPAIA GERSONA CIE WYLECZY POCZYTAJ O TYM KONIECZNIE !!!

Gość leokadia nadia
Nie mam raka- napisz jak to zrobiłas/łes ?

Gość Luna_31
rakuark- zastosuj u siebie diete gersona, powaznie to działa do tego kup sobie zapper poczytaj o tym. będzie po raku.

Gość Nie mam raka
dla leokadi nadi Ja zniszczyłam raka korzystając z zabiegów bioterapeutycznych w jednym z gabinetów na południu Polski. Są ludzie którzy śmiali się ze mnie że w to wierzę a teraz nieraz proszą mnie o adres tej firmy a ja nieraz nawet nie mam ochoty im to podawać. Rozmawiam często telefonicznie z chorymi których tam spotkałam i wszyscy mają bardzo dobre zdanie na temat tego leczenia. Był ciekawy temat i mimo że założyciel tego topika zamknął temat dalej ludzie tam piszą, gdy chcesz to sobie poczytaj