agab21 0 Napisano Luty 6, 2012 hey dziewczyny od nie dawna czuję jakieś dziwne ruchy w brzuchu jakby pulsowało bulgotało mi itp. nie wiem o co chodzi jestem umówiona na wizytę co myślicie na ten temat miała z was któraś ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przerw przed obiadem Napisano Luty 6, 2012 No z takimi objawami to rzeczywiście dobrze by było zgłosić się do gastrologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agab21 0 Napisano Luty 6, 2012 czy ktoś z was tak miał ? a może ciążę podejrzewaliście ? czy to inne problemy zdrowotne może ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooj Napisano Luty 6, 2012 jelita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jagoda26 Napisano Luty 7, 2012 ja tak miałam i to niedawno!!robili mi usg brzucha i nic,potem też gin mi zrobił usg,nalatałam się jak wariat,robiłam nawet test ciążwoy bo dosłownie jakby dziecko mnie kopało!!serio!!wiem,bo byłam w ciąży i to były takie właśnie ruchy,pulsowanie,pykanie.Nic nie wyszło z badań, a to samo przeszło z czasem.Czytałam kiedyś topik,że babeczki po cc tak chyba mają bo wszystkie takie coś opisywałyśmy i wszystkie miałyśmy cc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylffi@@@ Napisano Luty 8, 2012 dokładnie jakby dziecko kopało he i też tak mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach