Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

PLAWIE SIE W JACUZZI I PISZE DO WAS Z MOJEGO NOWEGO BLACKBERRY

Polecane posty

czy to niebezpieczne? Nie jest podlaczony do ladowarki, wiec chyba nic nie powinno sie stac.

kobieto, zwariowalas? Wiesz, kiedy sa zniwa???? W sierpniu buahahahahahahahaha ale sie usmialam buahahahahaha

Uwielbiam kapiele w pachnacej wodzie z dodatkiem olejków eterycznych przy swiecach, a wy? Tez lubicie sie wylegiwac w jaccuzi?

swie torby masz zamiast cyckow, dobra lece bo sam plebs tu siedzi, wiec nie ma o czym gadac. Baj!

plebs,ok,przyjmuje to na klate :-D wole byc plebsem niz niezrownowazona psychicznie idiotka cierpiaca na schizofrenie oniryczna 🖐️

Gość Gang Olsena
Witaj Bełatko . Trafiliśmy po twoich śladach bo jak biegłaś to słoma z kaloszków ci wypadała jagódko !

kafeteria jest fantastycznym miejscem do leczenia własnych kompleksów :) Beatka Siusiak jest moją faworytką plebs hmm... :)

Gość Oczywiście że
beatka i jenni to ten sam głupek.

Gość Gang Olsena
Jenny szefowa klubu wyimaginowanych wirtualnych bogaczy na kafetełe.

moim zdaniem Panie te nadrabiają biedne dzieciństwo , udało im się wyrwać z gnoju i muszą się afiszować wszędzie gdzie się da :) aby pokazać że im się coś udało a wy jak myślicie ? nie piszcie że są głupie to mnie nie zaspokoi .

Gość wylazłaś już z wanny
wywłoko?

Ta w jacuzzi:-D wyszła z chlewa poślizgła się o krowii placek i wypierrdoliła wielką doopą w sam środek zbiornika z gnojną jałchą którą zarazem ochlapała gliniane ściany swej exkluziff lepianki nadgryzionej zębem czasu z przeciekającą słomianą strzechą. Ale co się dzięki wam uśmiałem to moje:-D

Gość plumplumplum
A ja mam hot tub na tarasie, ok, średnio nowego (2 mśc) iPhona i widok na Jackson Hole z okna. I zaraz wypadam na resztę dnia na narty hehehe....