Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabsss00

Pomóżcie mi, nie mogę schudnąć ;((!

Polecane posty

Gość gabsss00

Więc tak mniej więcej od tygodnia staram się schudnąć. Biegam codziennie po godzine na takiej maszynie jakby rowerek bez siedzenia, i pół godzinki od tygodnia "tańcze" jak nikogo nie ma tak po swojemu i wieczorem 20 brzuszków. Przyznam, że na jakiejś diecie to nie jestem i coraz częściej podjadam słodycze też -.- Moja mama mówi że nie schudne tylko przerobie tłuszcz na mięśnie: (((, rzeczywiście mam mniej tłuszczu w łydkach, a noge ciągle tej samej grubośći. co ja mam robic pomocy :((((

Gość OlgaV
Słodycze tak naprawdę nie sprawiają, że sie tyje, więc nic nieszkodzi, że podjadasz. Najlepiej przestać jeść wszystko co smażone, oraz mięso i jeżeli dasz radę to pieczywo też, a zamiast tego jeść gotowane warzywa, surówki, sałatki... I ćwiczyć codziennie. Ja tak schudłam 4kg w 3 miesiące. Polecam też dwa suplementy firmy Vision "KG OFF". Jeden z nich kontroluje apetyt a drugi zapobiega tyciu, są całkowicie naturalne. Można je sobie kupić w sklepie internetowym firmy www(kropka)visionshop(kropka)me wpisując kod konsultanta ECV-24618128

Gość gość
olcia znowu tu? nie no , wszedzie cie mozna spotkac wrrrrrrrrrrrrrr

Gość Bandita_
kilka rzeczy: 1. dieta jest wazna, zrezygnuj z chleba i makaronow na rzecz warzyw i owoców 2. pij dużo, przynajmniej 2 litry wody dziennie zeby przyspieszyc metabolizm i oczyszczac organizm z toksyn 3. uepwnij sie ze cwiczysz dobrze, wazne zeby twoj puls oscylował w okolicach 130-140, nie wiecej, treing tez musi trwac przynajmniej 30-40 min aby zaczac spalac tluszcz 4. podczas treningów łykaj tremogeniki, ktore przyspiesza spalanie tluszczu, ja polecam figura extraslim bo ma w miare naturalny skład. powodzenia:)

Gość gość
Zostały mi 4 opakowania po kuracji odchudzającej , dwie 10 i dwie 15. zainteresowanych proszę o podanie e-mail , skontaktuje się

Gość Olcia Dubicka
To że biegasz i tańczysz to super bo wysiłek jest ważny ale sama aktywność fizyczna to nie wszystko. Ćwiczenia to tylko 30 procent sukcesu a 70 procent sukcesu to dieta. Jeśli ćwiczysz a źle się odżywiasz to zapomnij o schudnięciu. Tłuszcz przerabia się w mięśniach ale nie zamienia się w mięśnie bo organizm nie jest w stanie zamienić tłuszcz w mięśnie tylko w energię. Mięśnie to białko a jeśli nie będziesz go dostarczała w pożywieniu to mięśnie nie mają z czego się odbudować ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.