Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoriaaxx

Upławy w ciąży . ???

Polecane posty

Gość Wiktoriaaxx

Miała któraś z was upławy o zabarwieniu zielonym w ciąży i było wszystko ok ?

zielonym ? a w ktorym ty jestes ? przy koncu jest mozliwe,jesli ciaza jest przenosozna i wody maja odcien zielony,ale na pczatku np to nigdy nei slyszalam

Zielone upławy nigdy nie są ok bo to oznaka jakiejś infekcji którą trzeba leczyć.

Gość Wiktoriaaxx
Tak zielonym , jestem w 38 tygodniu ale mam je prawie od samego poczatku jakos od 4 miesiaca

Gość Ciekawaaa23
Niedawno ktoś też poruszył podobny temat ale z wykluczeniem infekcji ja nie mam pojecia od czego sa te uplawy co na to twój lekarz ??? mialas robione badania ?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
a od kiedy to uplawy maja kolor taki jak wody plodowe? autorko mimo wszystko podjechalabym na ip albo jutro do gina i sprawdzila czy jest ok.

Gość Wiktoriaaxx
Mówiłam swojemu lekarzowi o tych upławach że sa o zabarwieniu zielonym ale pow tak : aa upławy w ciazy są normalne ''

Gość Wiktoriaaxx
Mam je od 4 miesiaca ;( i ciagle mnie martwia. Ale ruchy czuje normalnie na usg tez niby jest ok....

Gość Wiktoriaaxx
Mialam badania robione ale wynik posiewu był jałowy czyli ok.

Gość Niewidoczny dla innych
Jak podłączę się pod temat i zapytam jak rozróżnić śluz od upławów ? Bo ja jestem w 10 tyg i generalnie to cały czas 'mam mokro' - od poczatku ciązy jak sie tylko dowiedziałam mam rzadką mleczno-białą wydzielinę, ale nie cały czas (czytałam że to w ciąży normalne) natomiast cały czas mam jakby mokro - wydzielina wodnista przeźroczysta, która po wyschnięciu na bieliźnie robi sie żółta.

Gość ja mam wydzieline
żółta i serkowata czy to groźne w poczatku ciazy?

Gość ja mam wydzieline
up

Gość fsaffasfasasfasf
ja mam parszywy żółty kolor, czasem w brąz, jak szczyny pijaka. i jestem zdrowa:) 3 miesiac.od kiedy? od 5 tyg

Gość Zuzankowa mama
Wydzielina biała i przezroczysta jest całkiem normalna, natomiast zółta i serkowata świadczy o infekcji grzybiczej, która występuje bardzo często w ciąży.Należy powiedzieć o tym lekarzowi i powinien zapisać odpowiednie globulki aby się przeleczyć.Mimo wszystko nie należy tego bagatelizować bo przedostanie się bakterii dalej może powodować przedwczesny poród!

Gość Óóósemeczka
Zielony to rzęsistek... ale wtedy też zapach jest bardzo brzydki... U mnie w ciąży serkowate upławy okazały się grzybicą ale zielonych nie miałam.. Potem brałam Lacibios dla kobiet więc już nie miałam ich więcej.. Ja bym poszła do ginekologa.. Poza tym chyba posiew nie moze być jałowy? Chyba chociaż pałeczki kwasu mlekowego powinny wyhodować. Czy się mylę??