Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexy lala 25

Sex na kolacje, tylko czy sie nie osmiesze? PORAZDZIE!!

Polecane posty

Gość Sexy lala 25

Moj facet ma wrocic do domu o 23:30, i przyszlo mi do glowy zeby sie dla niego prebrac w sexy ciuszki i uprzyjemnic mu wieczor. Boje sie tylko ze zacznie sie smiac i karze mi sie przebrac w pidzame i isc spac. Ostatnio ciezko pracuje, jest caly czas zmeczony, i mam sex tylko w sobote ;( czy bylibyscie zadowoleni, jakby wasza dziewczyna przywitala was w wyzywajacej bieliznie i czerwonej szmince na ustach, nawet jakbyscie byli bardzo zmeczeni, czy raczej dac sobie spokoj? Strasznie mnie korci, ale on juz nie jeden raz jak sie do niego dobieralam w lozku, powiedzial mi ze jest spiacy..........

Gość bardzo znudzony mąż
Pod warunkiem, że mu szybko obciągniesz (np. w czasie, gdy on bedzie jadł kolację), a on nie nbędzie musiał się wysilać.

Spróbuj mimo wszystko, nie zakładaj z góry że nic z tego nie wyjdzie. A jeśli nic z tego nie będzie to dojdź sama, albo skończycie rano jak odpocznie.

Gość nie nie nie znajoma
przestań, to że ty siedzisz na dupie i tylko myślisz o przyjemnościach to nie znaczy, że on ma lekko i tylko ruchanie mu w głowie. zrób mu w sobote niespodzianke gdy on wyjdzie do sklepu po pieczywo.

Gość Komputer komputer
sexi a czy zrobiłaś mu kolacje,i coś zjadliwego, czy siedzisz z pic........ką i ciągniesz dzyndel na 15 cm dlugości,i tylko ci bolca brakuje

Gość Sexy lala 25
Napisal ze bedzie o 23 30, i ze juz jadl.....