Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megggirena

pan Jackowski powiedział 3 lutego

Polecane posty

Gość megggirena

"„ Gazeta Polska Codziennie rozmawiała z najbardziej znanym polskim jasnowidzem, Krzysztofem Jackowskim, na temat sprawy półrocznej Magdy z Sosnowca. - Uważam, że dziecko zostało zamordowane. Czuję, że zostało uduszone. Nie wydaje mi się, żeby zmarło w wyniku nieszczęśliwego wypadku - mówi „GPC jasnowidz z Człuchowa, z którym wielokrotnie współpracowała policja i prokuratura. - Wszystko zostało zaplanowane, przygotowane z premedytacją. Nie potrafię powiedzieć, jaki był bezpośredni powód zbrodni. Czuję jednak, że tu są jakieś głębsze sprawy. Według mnie w morderstwie brała udział jeszcze jedna osoba. Nie chcę osądzać nikogo. Powiem tylko, że jest to ktoś bardzo bliski matce małej Magdy. To osoba, która występowała razem z matką dziecka podczas konferencji prasowych, spotkań z dziennikarzami. Będzie aresztowana przez policję - twierdzi w rozmowie z „GPC Jackowski. I dodaje: - Sądzę, że policjanci niebawem znajdą ciało dziecka. Na razie szukają w złym miejscu, nie zostało ono zakopane. Widzę wysoką metalową konstrukcję, może to jest magazyn, jakieś 100-120 m od rzeki. Kojarzy mi się słowo „zsyp. Tam zostały ukryte zwłoki."

Gość megggirena
no i pstro, czytaj ośle i nie pytaj durnie.

Gość megggirena
to wyżej to nie ja.

Gość Megggirena
"Jackowski o śmierci Madzi z Sosnowca. - Widzę dziecko duszone szarym jaśkiem i dwie osoby ukrywające ciało w miejscu, które przypomina to, gdzie je znaleziono - mówi. Twierdzi, że dwa dni po zaginięciu zadzwonił do niego dziadek Madzi. - Pytał, czy go przyjmę i ile to kosztuje. Powiedziałam, że zrobię wizję za darmo, ale nie przyjechał - wspomina."

Gość do Megggirena
No właśnie zastanawiające jest dlaczego matka Bartka tak nagle odpuściła Kaśce ??? już nie rozpacza tak mocno za Madzią, dlaczego ??? bo boi się teraz o losy swojego syna Bartka.

Gość Ślisko Kocyk
nie miałem z tym nic wspólnego! :o

Gość pan Jackowski
dobrze mowi

Gość doloressa
jackowski wskazuje jakby oprócz na matkę madzi jeszcze ojca madzi, no bo jaki mezczyzna oprócz niego wystepował w konferencjach? tylko rutkowski chyba no i moze dziadek, ale jego absolutnie wykluczam, to dobry chłop, widziałam wczoraj filmik jak biedny płakał, to było szczere, Tylko dziadkowie potrafili szczerze płakać przed kamerami czego nie mozna powiedziec o rodzicach:( wychodzi na to ze jackowski wskazuje ojca madzi... dzwine ja myslałam tez o bracie kaśki ale on chyba nigdy nie brał udziału w konferencjach nawet nie wiadomo jak wyglada tak samo jak rodzice i rodzina kaski oni odcieli sie od wszystkiego ciekawe czy byli dzis na pogrzebie pewnie tak ciekawe jak przyjęła kaske rodzina dzis w domu?

Gość Pytanie tylko czy wyznają
prawdę państwo Waśniewscy. Może ludzie odpuściliby im, gdyby widzieli AUTENTYCZNE łzy i skruchę i prośbę o wybaczenie.

Gość Czy się PRZYZNAJĄ ?
Szczerze wątpię. Dla nich "szczerość i prawda" prawdopodobnie są na samym dnie w hierarchii wartościowania życia!

Gość Czy się PRZYZNAJĄ ?
Ale obym się myliła, i miłym było by dla mnie zaskoczeniem, gdyby się przyznali itd... uwierzyłabym w człowieka na nowo.

Gość kkkskks;kjfv'ljkfh
Kobito, dajże spokój.My ludzie z Sosnowca nie wybaczymy Jej tego .

Gość do zagubionej
wielu przeżywa zgubienie jest w depresi ale żeby nie wezwać pogotowia, robić taki szopki i cyrk z porwaniem ??? kvrwa , no nie!!!

Gość Czy się PRZYZNAJĄ ?
I tu muszę zgodzić się z przedmówcą. Szczere uczucia nie pozwolą na wkradnięcie się manipulacji.

Gość aaabbbccccdddde
"Wy lepiej zastanówcie się dlaczego na tabliczce napisane jest tylko: MADZIA WAŚNIEWSKA żyła 6 miesięcy powiększyła grono aniołków przecież nigdy tak nie pisze się tylko wpisuje się datę urodzin i śmierci. Czyżby faktyczna data śmierci małej Madzi była jednak inna niż felerny 24 stycznia? Dlaczego do tej pory nie ma oficjalnych wyników sekcji zwłok małej Madzi?"

Gość Ale Ona była mocno zagubiona
no coż... oliwa sprawiedliwa. Wyjdzie wcześniej czy póżniej.

Gość ;lkm;klm
ja wma powiem tylko jedno: final bedzie mega zaskakujacy.

Gość do wyżej ....,,,..
co masz na myśli ???

Gość hymjk
ciekawe jest to co piszecie skoro wskazuje jakaś bliską jej osobę to od razu nasuwa się jej mąż!

Gość tak to widze
tak jak na innych tematach twierdze na100% ze jest to morderstwo przygotowane i zaplanowane wyjatkowo perfidnie na malym dziecku przez psychopatów czyli M.M i O.M jeszcze sie przekonacje!!!!!!!