Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala.

ból przy stosunku.

Polecane posty

Gość Ala.

Witam, niedawno, bo około miesiąc temu kochałam sie z moim chłopakiem, zawsze chciałam poczekać i właśnie nadszedł ten moment. Wszystko było by ok gdyby nie ból przy tym. Cały stosunek trwał może z 5min, ponieważ nie pozwoliłam skończyć mu dlatego że za bardzo bolało. Myślałam że bedzie okej ale jednak tak nie jest. Ogólnie błone dziewiczą miałam bardzo cienką wiec z nią nie było problemu ale wejście do pochwy było na tyle ciasne że to ono pękło. Poczekaliśmy aż sie zagoi i chcieliśmy spróbować. Jednak ból powrócił, nie wiem czemu, do tego uczucie tak jakby potrzeby oddania moczu. Próbowaliśmy 3 razy i za każdym razem źle. Prosze pomóżcie, nie chce sie zrazić.

Gość Małaaaaaaaaaaaa
Też tak miałam. Zawsze tak jest na początku, musisz przeboleć , a po tym już jest z górki. :)

Gość Ala.
Przez ile tak miałaś?

Gość Małaaaaaaaaaaaa
Jakieś pierwsze około 10 minut bolało, a potem już coraz mniej. Oczywiście później już wcale :P

Gość Ala.
Ale wiesz, ja tak miałam przez ponad 10 a nawet wiecej. Może troszke ustępował. Ale doszłam do wniosku że po pierwsze boli mnie ta pęknięta skórka, która mnie szczypie, co oznacza że najprawdopodobniej pękła jeszcze raz. A po drugie jak jest już we mnie cały to odczuwam hmm.. dyskomfort połączony z bólem.

Gość Małaaaaaaaaaaaa
Mi skóra nie pękła, ale też cholernie bolało. Wręcz ból nie do wytrzymania, ale po jakimś czasie pochwa się rozciąga i jest okej.:) Problem pewnie jest z tą skórą przy wejściu do pochwy. A może Twój facet ma za dużego ?

Gość Ala.
Nie jest za duży, ale mały też nie jest w sumie :( Spróbujemy jeszcze a jak nie do pójdę do ginekologa.

Gość Ala.
Wydawało mi sie że bedzie idealny, do momentu kiedy zaczęliśmy, ale tak wgl to byłam baaardzo ciasna. Z ledwością po rozgrzaniu 2paluszki sie mieściły..

Gość Małaaaaaaaaaaaa
Masz identycznie jak ja, też z ledwością mieszczą mi sie dwa palce. Myślę, że to właśnie przez to ten ból, ale spróbuj jeszcze raz, zróbcie dłuuugą gre wstępną i powinno być ok, i pamiętaj, że musisz to jakoś przeboleć, a nie pożałujesz potem.:D

Gość Ala.
Dzięki wielkie, na pewno spróbuje, bo nie ma innego wyjścia : )

Gość doloressss
tez tak mialam...... radze kupic zel nawilzajacy :P wtedy penis gladko wchodzi:P

Gość Ala.
A co z uczuciem potrzeby oddania moczu?