Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnowłoska

Biedne dziady z szeregowców

Polecane posty

Gość Czarnowłoska

w wielkiej brytanii dziady żyją, kasy na nic niemają za to w szeregowcach mieszkają w hrabstwach co sex w nazwie mają kopulacje uprawiają i powiedz im że w polsce lepiej to od biedaków cię zwyzywają bo godność ich nie pozwala do biedy sie przyznawać i nawet ukraińcy się z nich śmieją że nazwe kraju im podpierdzialają bo biedne dziady z szeregowcach dalej będą biedować a życie bedzie sie toczyć dalej

Gość MARIOLA Z POTYLIC
Bieda straszna w tej Anglii, szkoda że nie mieszkam w pięknej Polsce. Gdzie zarobki są mega wysokie. Muszę mieszkać w tym zasranych szeregowcach, a nie jak Polacy w kamienicy z sraczem na korytarzu, ogrzewać się przy węglowym piecu. Ech marzenie mieszkać w bloku z wielkiej płyty, gdzie jak kichnę wszyscy mi w bloku mówią Na Zdrowie. Ech tęsknie do bogatej Polski, gdzie zakupy robiłam w luksusowej biedronce, i piłam Piwo za 2,50 a tu muszę pić tego ohydnego piwo carlsberg. Bogaci Polacy w Bogatej Polsce dla czego ja muszę być taką biedaczką ???? a wy żyjecie jak pączki w kiblu???/

Gość EDabrowska83
joł, joł, jeeeaaa, hip hop rulez;p

Gość Czarnowłoska
oj mariola z potylic chyba za dużo się kiepskich naoglądałaś że myślisz ze każdy ma tu sracz na korytarzu. ja np. mam w domu ale nie wiem czy ty w tej anglii masz.

Gość zlosNICAAAA
13:49 Czerwonowlosa Słuchajcie czy to możliwe? Wiele ogłoszen zawiera tresc NO DSS co jak mi sie wydawało znaczy, ze bez zasiłków dla bezrobotnych i dodatku do mieszkania. Znaleźlismy świetne mieszkanie , wszystko juz dograne, cieszylismy sie bardzo. Ja jestem w ciazy, nie pobieramy zadnych zasiłków, ale ponoć Child benefit sie nalezy kazdemu i ze szpitala po porodzie juz uruchomiony jest proces jego otrzymania? Nie wiem, W kazdym badz razie, nagle odmowiono nam wynajmu, bo wynajmujacy sam wynajmuje i pobiera benefity na ten adres , ma a mieszka gdzie indzie i podobno to mu zaszkodzi. Wczesniej nie wiedzial dowiedzial sie i nam odmowil.. Rozumiem, ze pobieranie zasilkow mieszkaniowych by moglo mu namącić.. ale czy ten caly child benefit tez ma cos wspolnego z miejscem zamieszkania?? Czy teraz kazde ogloszenie zawierajace NO DSS znaczy tez, ze nie jest dla nas przez to przyszle ChB?? CIAG DALSZY CZARNWLOSEJ...Buhahaha człowieku z czym do ludzi Normalne szeregowe domki, na normalnych uliczkach.. tak wyglada wiekszosc kraju i wiekszosc londynu poza scislym centrum. Ale chyba zapomniales jak wyglada wiekszosc kazdego Polskiego miasta?? http://n.portalsamorzadowy.pl/i/01/73/65/0173 65.jpg http://www.mmtrojmiasto.pl/photo/693756/Wjazd +do+Stoczni+P ółnocnej#photoBrowsing http://n.portalsamorzadowy.pl/i/01/73/66/0173 66.jpg http://i219.photobucket.com/albums/cc241/jane x_wwa/DSCF0556.jpg itp itd itc Kazda taka uliczka w UK wyglada lepiej jak wiekszosc starych blokowisk w kazdym polskim miescie.. WIEC Z CZYM DO LUDZI.. gul skacze bo mieszkasz z zapadnietej kamienicy a koledzy co powyjezdzali za granice tylko co lepszym autem przyjezdzaja w odwiedziny.. Polska mentalnosc..koszmar ............WTF??????????????????????? LECZ SIE DZIECKO. SAMA DZIADEM JESTES I MIESZKANIA ZNALESC W TYCH SZEREGOWCACH NIE MOZESZ BUHAHAHA

Gość bieedaczkaa
a ja mieszkam w kamienicy ,bardzo starej ,w centrum dużego Polskiego miasta.Nie mam kibelka na korytarzu,pieca na węgiel:)

Gość Czarnowłoska
tak i takie kamienice zwykle mają wielkie mieszkania. ale zdażało się widzieć w nich piec. a co do kibli na korytarzu to tylko widziałam je w serialu "świat według kiepskich".

Gość numerowaaa
Bez sensu jest zakladanie tych durnych tematow jak biednie jest w UK. Jakby w Polsce bylo lepiej to Brytyjczycy przyjezdzalliby do Polski, a nie na odwrot. Ktos ma chyba wyrazny problem na tym forum.

"wole takie osiedla gdzie jest kolorowo i pełno przestrzeni które są tworzone dla ludzi a nie takie gówno ciasne" odmalowane stare blokowisko z czasow gomulki. no piekne piekne... caly swiat nam wspolczuje tych blokow i tak wlasnie polska jest kojarzona. w uk w bloku mieszka najwieksza biedota. obszczane klatki, pomazane wulgaryzmami sciany, smierdzace stare windy (o ile dzialaja..), sasiedzi z dolu, gory, bokow i po skosie, slychac kazde pierdniecie i kichniecie, takie luksusy mieszkania w bloku.

Gość klikiklikk
Ja mam super wspomnienia z polskich pociagow hahah...smrod u ibustwo!

Gość Czarnowłosa moje włosy łonowe
Mało żeś widziała. Każdy wie, że w kamienicy mieszka głównie bieda i patologia, a sracze do dziś są na korytarz z prostej przyczyny bo w mieszkaniu nawet jak byś chciała to kibla nie będziesz miała, bo nie masz odpływu, tak samo jak krew nie dochodzi ci do mózgu, skoro piszesz takie głupoty

Czy w Polsce naprawdę jest już taka bieda i patologiczne myślenie, że ludziom naprawdę nudzi się zakładając takie tematy??? Nie wiem wy na bezrobociu siedzicie w domu z nudów wymyślacie takie tematy?

Gość Grizdryhyyhy
Czarnowloska a w ryj chcialas? Co cie tak sytuacja Polakow w UK boil? Zal ci dupe sciska tepa strzalo?? Jakas niedojebana jestes skoro myślisz, ze wszyscy Polacy w UK to tylko biedacy mieszkajacy w hujowych warunkach.

Gość dfghyuip
zdesperowana domowa żona nie przesadzaj ze w bloku w uk mieszka sama biedota,ja mam dwupoziomowe mieszkanko 120 m w fajnej dzielnicy 100 m do morza a mam zarobek 35 rocznie i 25 rocznie to nam daje 60 tys rocznie;)) a czynsz 75 funtow;)

Gość dfghyuip
i mimo ze mnie stac na dom to po co ?mam samych anglikow za sasiadow ,jest wesolo ,czysto i fajnie;)) Na parterze jest pan portier i recepcja. tak wygladaja socjalne mieszania w South West

Gość biedotakaaaa
u nas w bloku najtansze mieszkanie to koszt 900f :D