Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janellle

jestem panią domu i dobrze mi z tym

Polecane posty

Witam wszystkie forumowiczki:) Szukam fajnych koleżanek które tak jak ja zajmują się domem, możemy sobie luźno pogadać. Nie mam czasu umawiać się z koleżankami, tym bardziej że mam małe dziecko, a klikając na forum można nawiązać ciekawe rozmowy, lub po prostu sobie "pogadać" w dowolnym momencie dnia. Szukam takich "bratnich dusz" z którymi będę mogła zarówno zwierzyć się z problemów jak i wymienić się przepisami. Wiem, że takich wątków jest dużo, ale ja dopiero niedawno weszłam na forum pierwszy raz, a na innych wątkach jest już zgrana "paczka". Zapraszam do klikania:) Może napiszę jeszcze coś o sobie tak na szybko. Mam 27 lat, jestem mężatką, mam prawie rocznego synka, studiuję i jestem typową panią domu (z powodu macierzyństwa nie pracuję zawodowo), nie wiem jak będzie za parę lat kiedy synek pójdzie do przedszkola, ale do tego czasu z pewnością nie podejmę pracy zawodowej.

Ja jestem chetna!!!!Na codzien zajmuje sie domem...ale to nie jest moja glowną pasją... :) o czym tu bedziemy rozprawiac....??

uwielbiam gotowac i jestem skarbnica przepisow...mam tez pokazna kolekcje butow,..i uwielbiam modne ubrania i kosmetyki....:) I tak jak Ty nie mam czasami z kim pogadac.

witam też jestem panią domu tylko że ja już od b.wielu lat

Kukurydzianka,..bylas na moim topiku..a tu nic nie kliknelas....:) ROybu... jestem ciekawa twoich rad na prowadzenie domu...??i twojego doswiadczenia,...:)

Gość ale gapa
Alexia , mam prosbę, skoro jestes skarbnica przepisów to wrzuć prosze jakies na zimne zakaseczki, mam imprezke i chciałabym cos nowego podac moim gosciom a wole nie eksperymentowac z nowymi z neta. Jakies Twoje popisowe danko???

Gość namolna
W "domu za miastem i wymieńmy się doświadczeniem dziewczyny dużo podają przepisów.Tam na pewno znajdziesz ciekawe na przyjęcia