Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

claudiia22

1000 kalori . Odchudzanie z Adrianem Lukoszkiem.

Polecane posty

Witam Jestem osobą ze sporą nadwagą. Mam 22 lata 168cm wzrostu, i ważyłam 84kg. Jestem po jednej ciąży i moje ciało pozostawia wiele do życzenia. Nie mam silnej woli i nie jestem systematyczna. Ale od pewnego czasu się zawzięłam się i jakimś cudem trafiłam na artykuł diety Adriana Lukoszka. No i się zaczęło. Dietę zaczęłam 8 stycznia 2012r. Dziś (2 luty) ważę 77,5kg. Szokkkk!!! Wątpiłam że uda mi się wytrwać, ale to że bliscy mi mówią że robię się drobna dodaje mi sił. Chciałabym ważyć 65kg więc przede mną jeszcze 13,5 ale wierze że dam radę. I powiem więcej, przyzwyczaiłam się i mój żołądek raczej też do mniejszej ilości jedzonka. Jeśli któraś z Pań ma podobne doświadczenia z Adrianem proszę pisać razem nam się uda

Gość MADZIAAA :)
PODAJ LINK DO ARTYKUŁU:) CHETNIE BYM SPRÓBOWAŁA

Wpisz sobie w YOUTUBE Adrian Lukoszek i tam jest ciekawy film o jego historii z nadwagą. Ja dodatkowo ściągnełam sobie jego książkę, bo miał tam przykładową dietę na tydzień:) pozdrawiam 8.01.2012 -- 84kg 7.02.2012 -- 77.5 kg cel------> 65kg jeszcze tylko 12,5 kg myślę że do końca kwietnia będę elegancka :)

Wpisz sobie w YOUTUBE Adrian Lukoszek i tam jest ciekawy film o jego historii z nadwagą. Ja dodatkowo ściągnełam sobie jego książkę, bo miał tam przykładową dietę na tydzień:) pozdrawiam 8.01.2012 -- 84kg 7.02.2012 -- 77.5 kg cel------> 65kg jeszcze tylko 12,5 kg myślę że do końca kwietnia będę elegancka :)

taaaak jak najbardziej, ze względu na skórę o którą się boje że będzie obwisła na brzuchu. Ale pije tylko przed obiadem i przed spaniem. Rano to chyba bym wymiotowała dalej niż widziała... Szkoda że tak mało się odzywa :(

Witam, autorko a czy istnieje mozliwosc przeslania tej ksiazeczki na maila? Jesli tak to bardzo bym prosila, jmb1985@o2.pl

Claudia bardzo bardzo dziekuje za przeslanie. Mam problem z otwarciem ale chlopak mi zrobi to wieczorem bo sie nie znam. Dziekuje raz jeszcze. Jak przeczytam to tez zaczne. A powiedz np swoj jadlospis na dzis? Czy codziennie je sie to samo? A ocet jablkowy mozna przyjmowac w tabletkach? Nie robi to chyba roznicy? Bo ja bym nie przelknela z woda przez ten zapach, chociaz przyznam ze tabletki tez maja ten ohydny zapach i trzymam je dodatkowo w reklamowce ale to da sie jeszcze jakos przelknac. Gratuluje Ci, duzo schudlas jak na 3 tygodnie diety a co ile sie wazysz?

Gość kfs,mmm
a ta diete tygodniowa mozesz napisac ?

dzisiaj zjadłam 2 kromki pieczywa chrupkiego z odrobiną twarożku i 2 plastry pomidora do tego niepełną szklankę maślanki. Potem gorzką kawę rozpuszczalną z mlekiem. Na drugie śniadanie jogurt owocowy Na obiad kasza gryczana z watróbką drobiową pieczoną w folii aluminiowej z cebulką i doprawioną vegetą. Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką. Na kolację pewnie znowu 2 kromki wasy i maślanki albo owoc. Dodatkowo rano i wieczorem jeżdżę na rowerku stacjonarnym (2x10min) i robię rano i wieczorem 20/25 brzuszków. Przez ten miesiąc ważyłam się codziennie, ale teraz postanowiłam ważyć się co niedziela.

co do podania całotygodniowej diety to trochę tego dużo ale mogę wysłać na maila książkę.

Gość NAFAFFAFAFAFAFDA
PROSZĘ O PRZESŁANIE KSIĄZKI NA MAILA rosee@interia.pl

Ocet myślę że można przyjmować również w tabletkach, w każdym razie nie słyszałam żadnego przeciw. Jedzenie komponuję się różnie, i naprawdę jest smaczne. Ja nie zrezygnowałam z soli, Pan Adrian jej nie u używał. No i powiem Wam szczerze że 2razy odpuściłam dietę bo miałam gości, alkohol itp, ale na drugi dzień kontynuowałam dietę i jest ok. Nie powiem też że wcale nie mam ochoty na "normalne" jedzenie, ale daję radę. Chce być zgrabna... Aaaaa zapomniałabym. W po 2tyg diety waga na tydzień stanęła jak zaklęta i trochę zaczynałam wątpić, ale ruszyła i czekam na następny efekt do niedzieli. Kocilapka ile masz wzrostu/wagi?

jesli mozesz mi przeslac ta ksiazeke na e-mail bardzo bym byla ci wdzieczna moj e-mail magdalenaholland12@gmail.com z gory ci bardzo dziekuje

Gość szprotka w oleju
A ja wam powiem tylko tyle,ze sama sobie wydrukowalam tabele kaloryczne,liczylam codziennie kalorie nie przekraczajac 1000kcal,jadlam to co lubie i w pierwszy miesiac schudlam 8kg,a w drugim 6kg:-) Potem z dnia na dzien zwiekszalam ilosc kalorii.NIE PILAM ZADNEGO OCTU!Minelo pol roku od kiedy skonczylam diete i dalej waze tyle ile wazylam po jej zakonczeniu:-)

Ja nie wierzę w to że ocet odchudza. Wiem że dobrze działa na skórę bo widzę i poprawia przemianę materii. Poza tym ma wiele witamin które przy odchudzaniu są niezbędne.

Claudia ja szczerze mowiac sie nie wazylam od paru miesiecy bo przekroczylam dawno stowe i na moje oko jest miedzy 110 a 120. Nie zwaze sie bo to mnie dobije do reszty. A wzrostu mam 167. Wygladam jak balwan i od piatku sie biore za diete bo wtedy kasa jakas bedzie i zakupie zdrowe jedzonko. Tabletki octowe juz mam, ja tez nie wierze ze ocet odchudza ale chodzi o to ze trzyma skore w ryzach a na tym nam tez przeciez zalezy. Tylko z ta sola to dla mnie troche niezrozumiale, bo niby nie mozna a przeciez wegeta czy maggi tez ja zawieraja plus jakies konsewanty wiec teoretycznie zwykla sol powinna byc zdrowsza?

Gość jolaDD
Witaj Jeśli możesz przesłać kiążkę to poproszę jotka0@gmail.com .Mam ten sam problem z wagą ilie diet ile wyrzeczeń i wielka porazka może ta dietka zadziała dziękuję

jesli chodzi o sól to mój mąż stwierdził to samo... nie wiem do końca jak to jest. Cieszę się że jesteście ze mną :)

Gość jolaDD
Dziękuję bardzo będę zdawać relację przeczytam i biorę się do roboty

Gość kfs,mmm
to poproszę na maila - comarch@wp.pl dziekuję bardzo

mogłabym prosić o książkę na maila : ilaborowska@wp.pl

Jak tam dziewczynki? Ja przestałam się ważyć żeby zobaczyć większy efekt i mieć większą motywacją... Brzuszek pomału znika, z pupy też ubywa, zmieściłam się w spodnie które kupiłam rok temu na święta, 3 miesiące po porodzie i się w nie mieściłam, później już niee :( a teraz huraaaa!!! Rozmiar 42 jest mój. Koniec z XL-kami. Musi być M albo małe L . Napiszcie co tam u Was.

Hej . Ja mam zamiar stosować tę dietę jak skończę obecną . Narazie jestem na żelaznej 4 dzień . Oczywiście piję ocet jabłkowy zmieszany z wodą . Kiedyś się na nim odchudzałam , choć o Lukoszku nie słyszałam . Czyli Ameryki to On nie odkrył ;)

Gość kfs,mmm
BARDZO DZIEKUJĘ ZA KSIAŻKE :) POZDRAWIAM SERDECZNIE :)

Gość proszę napisz mi
taki tygodniowy jadłospis i jak robisz ten ocet, jak go pijesz ????

"proszę napisz mi" podaj maila to wyślę Ci książkę tam jest tygodniowa dieta, bo pisac mi się nie chce a skopiowac nie można:) Pozdrawiam

Gość proszę napisz mi
mój adres natalcia87@op.pl dzięęęęęęęęęęękkkiiiiiiii