Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

claudiia22

1000 kalori . Odchudzanie z Adrianem Lukoszkiem.

Polecane posty

bardzo bardzo dziekuje za ksiazke jutro biorre sie za czytanie, ja stosuje diete 1000kcal teraz 2 tydzien w 1 tyg schudlam 1,4kg teraz wazenie w poniedzialek do tego cwicze 3 razy w tygodniu: aqua areobic, zumba. Znam tego goscia z tv chetnie poczytam.

Gość proszę napisz mi
dziękuje bardzo za książkę, mam na jutro lekturkę , pozdrawiam

Gość iwcia 8455
Też chciałabym tą książeczkę mój e-mail i840505@interia.pl

Gość a po co wam ta książka
Wystarczy wejść w tabele kaloryczne . Ułożycie sobie własną ilość posiłków , które lubicie . Tak żeby nie przekraczała 1000 kalorii . Do tego pijecie ocet jabłkowy rozcieńczony z wodą 1:1 , i gimnastyka !!!

Gość kaoola
masz racje ja tak robie i chudne a jem co lubię w ramach 1000 kcal

Gość jakk
na tej diecie moja ciocia schudla b duzo W zależności od trybu życia i aktywności dobowej każdego człowieka można oszacować jego dzienne zapotrzebowanie kaloryczne średnio wynosi ono około 2500 - 3000 kalorii. W sytuacji, gdy zmniejszymy ilość dostarczanych kalorii do około 1000, to nasz organizm zostanie zmuszony do uruchomienia rezerw , którymi są właśnie nadmiarowe ilości tkanki tłuszczowej. Ważne jest, aby dostarczać organizmowi wszelkich niezbędnych składników odżywczych. Posiłki należy przyjmować kilka razy dziennie najlepiej 5, o stałych porach, w celu przyspieszenia tempa przemiany materii. Ten program odchudzania umożliwia utratę około 1 kilograma tygodniowo, lecz przy stosowaniu dłuższym niż miesiąc wymaga konsultacji z lekarzem. Rozkład kaloryczności poszczególnych posiłków powinien wyglądać następująco: Śniadanie : 200 kcal Drugie śniadanie: 150kcal Obiad: 350 kcal Podwieczorek: 100 kcal Kolacja : 200kcal Kolację należy spożywać najpóźniej o godzinie 19.00, a także nie powinno się zapominać o wypijaniu dostatecznej ilości niegazowanej wody mineralnej. Warto obniżać kaloryczność dostarczanych posiłków stopniowo wszelkie drastyczne zmiany mogą być źle tolerowane przez nasz organizm. Warto zacząć od eliminacji słodyczy, słodzonych napojów i alkoholu, czerwonego mięsa, żółtego sera, białego pieczywa, wszelkich słonych przekąsek typu chipsy, paluszki czy prażone orzeszki, a także najlepiej zaprzestać używania soli. Nowe menu powinno obfitować w chude mięso i nabiał, warzywa ( które można w zasadzie spożywać bez ograniczeń), natomiast ograniczamy źródła węglowodanów do niewielkich ilości kasz, czy dzikiego ryżu. Najlepszym sposobem przygotowywania posiłków jest gotowanie na parze, gotowanie lub pieczenie bez dodatku tłuszczu. Przykładowy jadłospis: Śniadanie (200 kcal): Wariant I : 2 kromki pieczywa chrupkiego żytniego cieniutko posmarowane masłem, 50g chudej szynki, sałatka z pomidorów, cebuli (lub szczypiorku) i papryki Wariant II : Sałatka owocowa z grejpfruta, niewielkiego plasterka ananasa i połowy jabłka (lub brzoskwini). Filiżanka jogurtu naturalnego. Wariant III : Sałatka z tuńczyka (120g tuńczyka w sosie własnym, 1 łyżka kukurydzy konserwej, 2 łyżki ryżu - gotowanego, 2 liście kapusty pekińskiej, pół cebuli) Drugie śniadanie(150 kcal): Wariant I : pomarańcza, jogurt 0% Wariant II: cienka kromeczka pieczywa pełnoziarnistego, plaster chudego twarogu, szczypior, pomidor Wariant III : mały banan, 2 mandarynki Obiad (350kcal): Wariant I : kasza gryczana (1/3 woreczka), jajko sadzone (na niewielkiej ilości tłuszczu), mizeria (ogórek , 150 g kefiru) Wariant II: 150 g gotowanej piersi z kurczaka, sałatka z pomidorów, sałaty z łyżką oliwy z oliwek Wariant III : 150 g piersi z indyka gotowanej na parze przyprawionej ziołami , kalafior lub brokuły, Podwieczorek (100kcal): Wariant I : 1 grejpfrut Wariant II: 1 jabłko Wariant III : szklanka maślanki Kolacja (200 kcal): Wariant I : 2 jajka na miękko, pół papryki Wariant II : dwie kromki chrupkiego chleba z 2 łyżeczkami twarożku każda i pomidorem pokrojonym w plasterki Wariant III : sałatka z dwóch pomidorów z fetą, połowy cebuli, przyprawiona bazylią i pieprzem, kromka pieczywa chrupkiego żytniego

Hejjj. Widzę że mało osób się odzywa, przykro... No ja dzisiaj stanęłam na wagę i jest 76 :) oby tak dalej. Jeszcze 11kg przede mną.

Hejjj. Widzę że mało osób się odzywa, przykro... No ja dzisiaj stanęłam na wagę i jest 76 :) oby tak dalej. Jeszcze 11kg przede mną.

Gość kfs,mmm
zrobcie stokpi sobie zeby widziec ile kto ma wagi itp. ja tez zrobie pozniej bo teraz jade do babci na imieniny

Gość Duza baba
Dziewczyny pomozcie.Moze ktoras pozyczyc ksiazke na justis3@tlen.pl .Musze schudnac!

Gość laksjdbfv
dziewczyny wyj=slijcie jej te ksiazke na maila

Gość ler,vm
jest tu ktos????

Gość gruba19
Hej dziewczyny mam opor problem tyje w oczach mam 19 lat 162 wzrostu i 77kg! W pracy juz mam glupie docinki ;/ ale nie potrafie sie przelamac zawsze mowie od jutra chciala bym do czerwca schudnac 18 kg ale w to watpie ;( moze mi poradzicie co robic sprawdzOnego? ?

Gość jolaDD
Claudia gratuacje

Gość favorinaxxsss
sprawdzona jest dieta pt, zryj mniej + ruch. zryj mniej czyli jedz to, co dotad, ale o polowe mniej. chyba ze jesz fast foody i slodkie, to musisz wywalic calkiem.

Gość podziellonaP
Claudio,ja rowniez poprosze o te ksiazke, z gory pieknie dziekuje:) agus7@tlen.pl

Gość Zuzannkaaaa
Moge prosić o ta książkę zuzanka_dm@yahoo.de

Gość kaśkaa2
ja też proszę tą książkę einszweidreipolizei@o2.pl z góry dzięki:)

Gość alexxxxxxxxandra.
Witam, autorko a czy istnieje mozliwosc przeslania tej ksiazeczki na maila? Jesli tak to bardzo bym prosila,olarolka3@onet.pl

Gość rtfyghjklmjn
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem. Tu może pomóc Yerba Mate, która hamuje apetyt, daje uczucie sytości w żołądku, przyspiesza przemianę materii i oczyszcza z toksyn, pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Witam:) Czy istnieje jeszcze możliwość przesłania książki na maila??? Z góry dziękuje i podaję adres tala71@buziaczek.pl

Gość i ja poproszę:)
i z gory dziekuje bardzo:):) izatyrawa@wp.pl

Gość misia54
Witam wszystkie sympatyczne dziewczyny,wprawdzie jestem juz po 50-ce ale wierze, ze dieta Adriana bedzie rowniez dobra dla mnie, prosze o wyslanie ksiazki na mojego maila ebozena@hotmail.com .Bede bardzo wdzieczna i chetnie przylacze sie do Waszej grupy aby walczyc z nadwaga......

Gość dorota 2507
Taże chciałabym wypróbować tej diety jeżeli moglabym prosic na adres mailowy dorota.k@autograf.pl z góry dziekuje

Gość Sylwikkaa
Kto ma książkę Adriana? Jak coś to proszę przesłać na: sylwiakaa7755@wp.pl dziękuje