Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eveline92

Jaka najlepsza-skuteczna dieta?

Polecane posty

Gość Eveline92

Witam- jaka jest waszym zdaniem najlepsza sprawdzona dieta. Jestem w ostatnich tyg ciąży i po ciąży chce wrócić do swojego dobrego stanu. Co sądzicie o Dukanie?

Gość mou
dukan chyba na rozwalenie organizmu jest dobry. :O najlepsze zdrowe nawyki i ruch a nie jakieś cudowanie z wymyslnymi dietami.

Gość Eveline92
Myślałam o tej diecie bo chyba są efekty- kiedyś odchudzając się praktycznie nic nie jadłam. Teraz chciałabym coś spróbować skutecznego

Gość mou
masz swój rozum więc zrobisz jak uważasz. ja z własnego doświadczenia wiem że najlepsze są regularne posiłki i to nie głodowe. plus ruch do tego i pięknie kg spadły. ale trwało to trochę czasu a większość chce efektów na wczoraj. cóż...

Gość gość
Polecam zapoznać się z GOTOWYM programem odchudzania Limvena Dieta kaloryczna, kilku poziomowa, z przepisami na dietetyczne posiłki. Uzupełnienie o koktajle odchudzające w mojej ocenie bardzo dobre. Smaki Czekolada, Wanilia, Truskawka. Doskonale, hamują łaknienie, uzupełniają organizm w najpotrzebniejsze substancje. Dieta przynosi efekty już po krótkim czasie pod warunkiem przestrzegania zaleceń.

Gość blackmrrirtta
Jak dla mnie regularne ćwiczenia plus lekkostrawne jedzenie plus zielona kawa max i bankowo waga spada.