Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoDiDo

4 lata razem a on nawet

Polecane posty

Gość DoDiDo

nie myśli o zareczynach :( mamy po 21 lat poznaliśmy sie majac 17. wczoraj rozmawialiśmy i przyznał że jeszcze nawet nie myśli o tym. Chyba nie traktuje mnie poważnie

Gość hsderwyrwa
hehehe dopiero macie 21 lat...po co juz zareczac sie? Penwie zaraz slub byl by....gdzie sie tak spieszyc i po co?:P

a kto myśli o zaręczynach w wieku 21 lat??? no, na pewno nie facet ;) poczekaj jeszcze z 8, może się namyśli

zdecydowanie za wczesnie, kobieta pragnie bialej sukni itd, itp. po weselu bedziesz zalowac ze tak szybko wyszlas za maz. korzystaj z wolnosci :)

Gość infantylne babsko
O odezwała sie kolejna infantylna baba,masz jakieś zainteresowania,hobby,czy tylko to jak faceta siłą do ołtarzyka doprowadzić.Dlaczego to facet nigdy nie zakłada takich durnych topików?

Gość SzokującaHistoria
My byliśmy razem 10 miesięcy gdy poprosił mnie o rękę. Nie byłam pewna, w końcu byliśmy młodzi (miałam 18 lat, on 19 lat), wiedziałam, że go kocham i że czuję że to TEN. Powiedziałam mu o swoich obawach i że pewnie ode mnie odejdzie, a on zadeklarował że wie, że jestem jedyna i nikogo innego nie chce. Dziś minęło już prawie 6 lat od zaręczyn, bierzemy slub za 6 miesięcy i nie żałuje tej decyzji. Także daj mu czas, niech dojrzeje do tej decyzji, jak będzie pewien, że chce być z Tobą do końca to na pewno spyta Cię czy chcesz zostać jego żoną :). Pewnie nie chce zrobić nic pochopnie :), wcześniej zamieszkajcie razem bo to dużo zmienia w związku :)

Gość DoDiDo
dziekuje bardzo za odpowiedzi macie racje za mlodzi ;) ale takie dziewczyny juz są marza o białej sukni najlepiej złotej karecie :D

Gość nie nie nie znajoma
moj po roku juz mysli, a ma 20 na karku a ja jeszcze dzieciak, szkoły nie skonczyłam. musi mnie bardzo kochać skoro dość często rozmawiamy o tym z jego inicjatywy, i wymyślamy imiona dzidziom.

Gość hsderwyrwa
Zlotej karecie czy zlotej karcie?hehehe zart:P

Gość SzokującaHistoria
Właśnie dlatego, że możesz założyć tą białą suknię jeden raz w życiu lepiej poczekać :), bo potem można żałować, a masz dopiero 21 lat, więc masz jeszcze sporo czasu na ślub :), powodzenia i ciesz się życiem i młodością :)