Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soniulkaaa

Opinie o preparacie Tantum Rosa.Czy jest skuteczny?

Polecane posty

Witam, mam pytanie czy koś używał preparat Tantum Rosa?Czy to jest normalne ze na początku piecze ?

Gość moze piecze z powodu
infekcji, po prostu, bo sam preparat nie piecze

Gość frnwktw
Mnie na początku piekło... później było coraz gorzej. Teraz nie mogę się pozbyć pieczenia!!!! Nawet podczasu seksu bardzo piecze. Tantum miało pomoc, a zaszkodziło;/

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
piecze bo jest nie wyleczona infekcja, tantum jest dobre na lekkie zapalenia, ale przy większych trzeba już mieć galki, czopki i najlepiej antybiotyk, wtedy przejdzie i nie wróci. wiem co piszę, bo dość długo się z tym bujałam kiedyś....

To teraz mam stresa bo mam chyba zapalenie i użyłam ten preparat i piekło mnie na początku dość intensywnie,ale po 10min przestało i na razie jest dobrze.A dodam ze wcale nie jest Tani!

Gość o nie nie
A mi się wydaje, że jak piecze, to chyba znak, że coś jest nie tak i nie należy stosować :o

Gość o nie nie
I co to znaczy "zapalenie"? Byłaś u lekarza, czy sama stwierdziłaś? Jakie masz objawy? Może coś doradzę.

Jednak stwierdzam ze ten preparat nie jest skuteczny,przynajmniej mi nie pomaga pozdro

Możliwe ze po prostu nie jest dla mnie,kupiłam w aptece globulki Vagical i krem Clotrimazolum Gsk i dopiero one przyniosły mi ulge i pomogły pozbyc się swędzenia i pieczenia z dróg rodnych.Cena również zadowala koszt razem to około22zł także polecam