Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana Aga

Czy kobieta z 7 dzieci ma szanse na normalny zwiazek?

Polecane posty

Gość Zalamana Aga

Bylam w zwiazku malzenskim z pewnym facetem. Na poczatku sielanka, zaszlam 4 razy w ciaze. Mielismy 4 dzieci, po czym maz ode mnie odszedl do mlodszej. Cierpialam, ale zagryzlam wargi i postanowowilam znow zaufac. Tym razem znow sie nie udalo. Zaszlam 3 razy w ciaze i z 7 dzieci zostalam na lodzie. Czy kobieta taka jak ja ma jeszcze szanse na normalny zwiazek? Przyznaje, ze jestem zdolowana cala ta sytuacja. Zycie mnie nie rozpieszcza. Pocieszcie mnie choc troche.

Gość karmiaca_mamusia_lublin
daj juz sobie spokój z ruchaniem

Gość lidyta
Przynajmniej masz alimenty więc nie jest zle.

Gość reycow
po co tyle razy zachodzilas w ciaze?naprawde watpie w powodzenie,kto by chcial 7 dzieci nieswoich.to jakies prowo,kto dzis ma tyle dzieci?!

Gość Zalamana Aga
Tak sie zlozylo, ze mam 7 dzieci - same dziewczynki. Po prostu jestem bardzo uczuciowa kobieta i lubie dzieci. Zawsze chcialam miec gromadke urwisow. Nas w domu byla trojka.

Gość ee... po 7 dzieci
to jestes rozepchana. Tylko jakis stary pryk, badz desperat cie zechce. smutne, ale prawdziwe. wez sie zajmij lepiej soba, a nie myslisz o bzykaniu i facetach. jak na 35 lat to za duzo masz na liczniku.

Gość e... po 7 dzieci to ...
to jestes rozepchana. Tylko jakis stary pryk, badz desperat cie zechce. smutne, ale prawdziwe. wez sie zajmij lepiej soba, a nie myslisz o bzykaniu i facetach. jak na 35 lat to za duzo masz na liczniku.

Gość Zalamana Aga
Mam 35 lat. Mam same dziewczynki. Najstarsza liczy sobie 17 lat.

Gość dfdfdfr
za bardzo się pośpieszyłaś z podbijaniem tematu jako 'ee... po 7 dzieci' i podaniem wieku ;) ech, już nawet prowokacji nie umiecie robić