Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukamSukienki

Szukam sukienki H&M

Polecane posty

Gość SzukamSukienki

Witam. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, bo jestem zdesperowana do granic. Byłam w H&M, trzymałam idealną sukienkę (tzn wieszak z nią miałam przełożony przez torbę) i ktoś dosłownie zabrał sukienkę z wieszakiem z mojej torebki, a drugiej już nie było. Szukałam w domu na allegro, szafie etc, ale nie umiem jej znaleźć. Może więc ja opisze, a ktoś się domyśli o co mi chodzi i jakoś pomoże? Kolor nude; sprany, brudny róż - coś w tym stylu. z rozcięciem na plecach, zapinana na karku na mały guziczek. W pasie gumka. Dół plisowany, a góra luźna. Czarne obszycia ramiączek. Bardzo delikatny półprzeźroczysty materiał. Cena z metki 129 zł, ale to sukienka już po wyprzedaży z zimy 2011. Znalezienie tej sukienki - to naprawdę sprawa honoru. Bardzo proszę.

Gość Bolerko
Nie klocilcas sie z tym kims,ze to Ty chcialas kupic ta sukienke a ta osoba ,tak jak by ,"ukradla" Ci ta zdobycz??:/

Gość SzukamSukienki
Nie sadzę. Nie jestem kimś kto się kłóci i kradnie... Naprawdę mi na tym zależ, więc proszę tylko o informacje. Nie poza tym

Gość SzukamSukienki
Żadna z tych :( Przejrzałam allegro i sklep online również. Ale generalnie skoro to kolekcja 2011 to musi byc gdzieś dostępna, prawda?

Gość ostatnie mieli takie
super skórzane - male czarne, kupila ktoras z was?

Gość SzukamSukienki
Znalazłam ;):):)

Gość Bolerko
Skoro znalazlas to pochwal sie:DPokaz link i zobaczymy czy byla warta tyle zachodu :P