Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds

wiem, ze to straszne co powiem ale...chyba za bardzo lubie zycie na pzoiomie :(

Polecane posty

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds

Moj eks byl zamozny (jjego rodzina byla triche zamozniejsza niz moja) moj nowy chlopak jest przyzwyczajony dla skromiejszego zycia. Ma 24 lata nie ma prawka, nie ma przywiazuje uwagi do metek. Wstyd sie przyznac ale ja lubie miec drogie ciuchy, duzo wydawac na imprezie itd. Przy nim tak mi glupio jakos.. Studiuje architekture (moi rodzice sa architektami wiec mam pewna dobra prace). On jest pracownikiem fizycznym i nie chce tego zmienic. Zarabia mało. Nie chce jezdzic na wakacje bo mowi, ze po co. Nigdy nie byl za granica.

Gość możnaaa
dlaczego się z nim spotykasz?

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds
DO tej pory tego nie odczuwalam ale teraz widze, ze on nie chce chodzic do kina, oszczedzac na wakcje. On woli codziennie isc na piwo z kolezkami, ja wole oszczedzic i raz na tydzien sie porzadnie zabawic albo i rzadziej ale ostro. Lubie drogie ciuchy, wyjazdy za granice.

Gość fasa
a czy to wszystko jest wazne? wazne jest to jaki on jest?jakie ma serce a nie to czy ma kase czy nie

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds
No jest mily ale jka nie chce tak spedzac czasu. Nudzi mnie to jak on zyje. Wole wyzszy starndard i wiem, ze niby liczy sie jakie ktos ma serce ale proza zycia mnie dobija

Gość taka prawda ona
ja pierdole to rzuć go po co się męczysz? :)

Gość Polerujący granity Florian
nie dogadacie się raczej :)

Gość fasa
znajdz kogos kto z Toba bedzie zyl w luksusie a jemu pozowl zyc na swoim poziomie

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds
Moze i macie racje. Ale zle sie czuje, ze taki powod mam by go zostawic... Powiem szczerze, ze z eksem bylo inaczej. Juz zle jak tego nie mam

Gość hmm hmmm hmmm
a jesteś z nim bo? niewykształcony, bez kasy, bez ambicji, a moze ma fantastyczne ciało i jest super w łóżku? innych powodów n ie umiem wymyślić.

Gość taki lajcik z niego
i raczej żadnych wrażeń ci nie zapewni. Wiadomo, nie jego wina, z jakiej rodziny pochodzi, ale to nie znaczy, ze Ty, wychowana w swojej rodzinie, na poziomie, masz teraz się wszystkeigo wyrzekac w imię tego, że facetowi się nie chce wziąć życie w swoje ręce. Raczej nie zniżaj się i nie rezygnuj ze swojego stylu życia, bo z czasem będziesz miała do neigo coraz większe pretensje itp. po co ci to? albo z nim pogadaj, ze chciałabyś ambitnego faceta i jakąs przyszłosć a nie biedowanie do końca życia, albo odejdź

Gość hmu hmu
dlaczego zakładasz kolejny temat o tej samej problematyce tylko o zmienionych danych ? wcześniej pisałaś, że masz męża finansistę ... boszzz

Gość taka prawda ona
właśnie dalaczego się z nim związałaś?

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds
No probowalam gadac z nim ale on uwaza, ze mam fanaberie. Lubie jezdzic na wakacje do Hiszpanii, ubierac zakiet za 400zl a nie 50itd. Kiedys powiedzial, ze musze nad soba popracowac bo jak mu powiedzialam, ze kozaki za 350zl kupilam (przeciez jak na skórzane buty to malo) i kopertowke na sylwestra za 250zl to uznal, ze nie szanuje kasy i jak chce z nim zyc to sie tego musze oduczyc. Ale dlaczego mam wlasnych pieniedzy nie wydawac na to co chce. Przeciez to z mojego porfela.

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds
Nie mam meza finansisty, ja wogole nie mam meza xD Zwiazalam sie bo byl mily, sympatyczny

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds
bcbb

Gość dfgdsgdsgdsgdsgds
No no no way

wzięłaś go sobie jak zabawkę , zostaw go i zrób to delikatnie , jeśli potrafisz , bo wglądasz na zinmo kalkukującą sucz

Gość oewoioww
mi by przeszkadzały ew. czyjeś mniejsze horyzonty, brak hobby, czy wspólnych tematów. Nie rozumiem czemu o tym nie piszesz, tylko o pieniądzach.

Gość zakiet za 400zl???
looo matko dla mnie za 50zl to juz drogo...ostatnio kupilam w uzywanych naprawde ladny za 10zl:-)