studentka2012 0 Napisano Luty 7, 2012 Nie wiem co już mam myśleć, wariuje! współżyłam z chłopakiem w dzień owulacji, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, jednak następnie doszło do pettingu, i jego place znalazły się w mojej pochwie.Nie wiem czy było na nich coś czy nie, ale mogło to spowodować zapłodnienie? duze ryzyko wstępuje? zrobiłam test ciązowy 16 dni po stosunku - 2 dni po spodziewanej miesiączce i 21 dni stosunku, czyli 5 dni po spodziewanej miesiaczce i wynik byl negatywy. Dostałam krwawienia, jednak nie wiem czy bylo to spodowowane miesiaczką czy zagniezdzeniem zarodka. Trwalo to 5 dni. Obecnie nie mam zadnych objawów, czuje troche metaliczny posmak w ustach i ból wezłów chlonnych pod pachami. Mierze temeprature w pochwie rano - 36,8 a wieczorem 37,2-3. Czy moge byc w ciazy, prosze o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Luty 7, 2012 Tak w ciąży urojonej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRUCIA87 0 Napisano Luty 7, 2012 NIE JESTES W CIĄZY ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach