Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 az te zycie

tradzik mnie doluje

Polecane posty

Go艣膰 lenalara
po tabl antykoncepcyjnycgh znika tradzik ale to juz desperacja:P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jimmy_why
Przez ten durny tr膮dzik czuje si臋 brzydka, i te偶 mam cz臋sto przez to mega do艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jenk
wyguglaj sobie topik Barbary kwiatkowskiej - forum i tam znajdziesz mas臋 porad na temat leczenia i piel臋gnacji Twojej cery

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jimmy_why
Gdybym mog艂a te tabletki kupi膰 ot tak to ju偶 dawno bym to zrobi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenalara
nie kazdy jest idealny ale to z wiekiem przechodzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenalara
to w czym problem???dlaczego nie mozesz kupic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jimmy_why
Tabletki s膮 na recept臋 a nie mam czasu by lata膰 po lekarzach by mi wyda膰 recept臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenalara
wystraczy isc do jednego ginekologa po recepte,ale wiesz twoim zdaniem chyba lepiej siedziec na forum i sie uzalac niz cos z tym zrobic... cos za cos:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jimmy_why
No c贸偶 na forum siedz臋 wieczorem wi臋c teraz trudno tu o ginekologa a zreszt膮 w mojej miejscowo艣ci 偶eby si臋 do gin dosta膰 to naprawd臋 偶eby isc w 艣r musz臋 da膰 90z艂 a tak pa艅stwowo to do 3mies musz臋 czeka膰 :\

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jimmy_why
Ale og贸艂em dzi臋ki moze dam rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lejjja
Ja mam 20 lat i tak samo okropn cer臋... Powiem ci tak. Pr贸bowa艂am wszystkiego. Szarego myd艂a, przecierania mlekiem, toniki, kremy - pomaga艂o, ale na kr贸tko. I m贸j nieproszony go艣膰 powraca艂 ze zdwojon膮 si艂膮. Dermatolog przepisa艂 mi w ko艅cu antybiotyk na 10 dni i krem duac - pomog艂o! tyle tylko, 偶e duac jest bardzo silnym kremem, dosta艂am po nim podra偶nienia sk贸ry na twarzy - ale za par臋 z艂 bez recepty w aptece kupi艂am krem na podra偶nienia i od razu znika艂o, a tr膮dzik idealnie si臋 wysusza艂 i znika艂. No i tabletki anty te偶 pomog艂y, musz臋 przyzna膰. Ja je u偶ywam 偶eby unikn膮膰 ci膮偶y ale na tr膮dzik te偶 pomog艂y. Teraz nie mam ju偶 tr膮dziku ale idealnej sk贸ry ju偶 nigdy nie b臋d臋 mia艂a :( przebarwie艅 niestety nie da si臋 zlikwidowa膰 - wiec i tak musz臋 u偶ywa膰 podk艂adu. U偶ywam dobrego kremu nawil偶aj膮cego, po kt贸rym te przebarwienia bledn膮, ale to i tak nie wszystko.. idealnej cery nie mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jimmy_why
Wiadomo 偶e wiele kobiet ma z tym problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lejjja
Spr贸buj z tabletkami anty. Lekarz ci przepisze specjalnie takie, 偶eby dzia艂a艂y g艂贸wnie na cer臋. I nie ma "nie umiem" - dla chc膮cego nic trudnego. U mnie te偶 do lekarza si臋 czeka ze 3 miesiace, polska rzeczywisto艣膰. Lekarz mo偶e przepisa膰 na jednej recepcie 3 opakowania tabletek - to masz na 3 miesi膮ce. Raz na 3 miesi膮ce mo偶esz is膰 do lekarza - jak b臋dzie po艂o偶na, to po prostu ona ci臋 mi臋dzy kolejk膮 wci艣nie, lekarz tylko wypisze kolejn膮 recepte i tyle. Nie musisz czeka膰 w kolejkach itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lejjja
Spr贸buj z tabletkami anty. Lekarz ci przepisze specjalnie takie, 偶eby dzia艂a艂y g艂贸wnie na cer臋. I nie ma "nie umiem" - dla chc膮cego nic trudnego. U mnie te偶 do lekarza si臋 czeka ze 3 miesiace, polska rzeczywisto艣膰. Lekarz mo偶e przepisa膰 na jednej recepcie 3 opakowania tabletek - to masz na 3 miesi膮ce. Raz na 3 miesi膮ce mo偶esz is膰 do lekarza - jak b臋dzie po艂o偶na, to po prostu ona ci臋 mi臋dzy kolejk膮 wci艣nie, lekarz tylko wypisze kolejn膮 recepte i tyle. Nie musisz czeka膰 w kolejkach itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lejjja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jimmy_why
Hmm chyba masz racj臋. Naprawd臋 dzi臋ki. Wybior臋 si臋 do gin jak b臋d臋 mie膰 wolne i mam nadziej臋 偶e pomo偶e:]

Udost臋pnij ten post

ludziska istnieje jeszcze kosmetyczka. Trzeba i艣膰 na tzw. czyszczenie twarzy, je偶eli dermatolog powie ,偶e mo偶na, bo nie ka偶dy tr膮dzik mo偶na. Kosmatyczka wszystko usunie , zrobi maseczk臋 z kaolinu( dost臋pna w aptece bez recepty , do stosowania r贸wnie偶 w domu ) Bro艅 bo偶e alkoholu, dieta Te偶 jest wa偶na. Zdrowe od偶ywianie ma r贸wnie偶 wp艂yw na cer臋 prawda? A sk膮d wiem bo jestem kosmetyczk膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jimmy_why
W艂a艣nie 偶e nie jem s艂odyczy a tak to owoce warzywa i wydaje mi si臋 偶e to mi nie szkodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 absurd mojej glowy
eh ten tradzik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie bierz tabsow
bo jak odstawisz to cie tak wysypie, ze jeszcze bedziesz blagac zeby miec taki tradzik jak teraz :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no co wy...
Lejjja na przebarwienia polecam zabieg mikrodermabrazji - mo偶na go zrobi膰 praktycznie u ka偶dej kosmetyczki. Taki zabieg powtarza si臋 raz w miesi膮cu i chocia偶 to jest dosy膰 spory wydatek (od 90 do 130 z艂 - zale偶y od gabinetu i cennika) to naprawd臋 s膮 po nim widoczne efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 az te zycie
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobryduszek78
po pierwsze to dieta - owoce,warzywa, domowe jedzenie a nie jakiec kfc czy mc donald, unikac czekolady, fastfoodow typu zapiekanka pizza, zwroc uwage na nabial a szczegolnie zwykle mleko czy np po nim nie przybywa krostek, pomidory tez podobno moga wywolywac jakies reakcje alergiczne.. musisz obserwowac swoja skore jak reaguje na przyjmowane produkty bo np ktos moze jesc czekolade i nie bedzie mial po niej wysypu a inna osoba od kawalka czekolady moze na drugi dzien miec +5 nowych syfkow.. dalej unikaj wysuszania skory (kosmetykow na bazie alkoholu) jak skora jest wysuszona to musi sie jakos bronic i produkuje wiecej sebum i tym samym latwiej gromadza sie na niej bakterie i zanieczyszczenia i wiadomo co od tych bakterii sie dzieje - krostki :/ ja do oczyszczania skory proponuje boniderm (pomada ojca grzegorza) jest to mydlo ziolowe totalnie naturalne zero chemii i innych swinstw dodatkowo mozesz wyprobowac krem triacneal ( poczatkowo ma sie po nim wysyp bo skora sie oczyszcza ale po okolo miesiacu gdy nastepuje zmiana naskorka bedzie juz tylko lepiej, krostki bed膮 sie goily) ma on dzialanie wysuszajace wiec zaopatrz sie tez w jakas maseczke nawilzajac膮 ja lubie maseczke iwostinu w saszetce naklada sie ja na noc i na drugi dzien skora jest ladnie nawilzona czasami tez uzywam maseczki mint julep masque z zielona glinka tez produkt naturalny, sciaga pory, lagodzi podraznienia, delikatnie wybiela jakies przebarwienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fbnhjnghmnghm
tylko nie szare myd艂o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wysuszy wam cer臋 i b臋dziecie mia艂y takie same problemy jakie ja teraz mam :p za jednym razem musz臋 smarowa膰 cer臋 ze 3 razy kremem 偶eby j膮 dobrze nawil偶y膰, tak mi szare myde艂ko ja wysuszy艂o :) tak偶e odradzam !!! szare myd艂o pomaga, ale na kr贸tki czas, a co najgorsze wysusza !!! sk贸ra jest brzydka i pomarszczona !!!

Udost臋pnij ten post