Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehznowukurwa

rzuciłem kobiete po tym jak mi opowiedziala o swojej przeszlosci sexualnej

Polecane posty

Gość ehznowukurwa

jak wyzej... ze szmatami nie zamierzam sie spotykać ma 20 lat i ponad 5 facetów na koncie, w tym akcje lesbijskie , sex w mielnie z nowo poznanym typem , sex z kolega tylko dla sexu , pierdole takie szmaty

Gość siostra bozena
masz racje znalam takiego z bujna przeszloscia sexualna tak jak piszesz,widac mezczyzni tez tak maja " pie**ole takie szmaty"

Gość Yushi
Pewnie egoist ją dymał :D

Gość wstyd byc z taka
dziewczyna

Gość Gttgfgbhub
Wstydzisz sie, ze jestes niedoswiadczony?

Człowieku gdzie Ty żyjesz 5 to teraz jak dziewice! większość kobiet do 20 roku życia ma przerobionych 15-30 facetów... poczytaj statystyki...

co dla faceta jest honorem, dla kobiety jest ujmą :) i nikt tego nie zmieni hihi , no ale zawsze można kłamać...

Taaaa ciekawe kiedy faceci pojmą, że kobieta ma takie same potrzeby jak on...

Nie mówię ze trzeba mieć 15 ja wychodzę za mąż za mój numer 5... ale nie mówmy ze 5 to już szmata !!!

Gość traviflo
// Taaaa ciekawe kiedy faceci pojmą, że kobieta ma takie same potrzeby jak on... // nie bądz smieszna.. zaden facet nie chce być ze szmatą, którą ruchało sporo facetów z kolei facet jesli jest dobry w lozku, ma doswiadzcenie to tylko plus dla niego zadna nowosc, ze zadna kobieta nie chce prawiczka..

Chłopie może jakbyś ruszył dupę od kompa to byś miał czas rozwijać swoja seksualność!!! Bo koleś kolo 20 prawiczek to jest parodia. leń spędzający życie przy kompie który nigdy nie miał dziewczyny.

Gość prawda jest niestety taka
Ona jest normalna ,a ty zakompleksionym typem z ciemnogrodu. Zobacz jak emocjonalnie i toksycznie reagujesz na to . Dziewczyna po nie ucieka przed życiem i jak poznaje typa który ją kręci i wzajemnie to nie będzie przecież udawać ,że jest inaczej. Tak robią dojrzali ludzie. Przecież nikogo nie zdradziła nie oszukała z tego co ci opowiedziała.

Gość ferggh
jesli ty twierdzisz, ze 5 facetów w wieku 20 lat to mało to... pozdrawiam widocznie jestes taką samą szmatą

Gość bv fgbgnbhnj
''większość kobiet do 20 roku życia ma przerobionych 15-30 facetów'' chyba cie poyebało :D że ty jesteś puszczalska to nie znaczy ze każda jest 🖐️

Gość booooooooodzie
nie od dziś wiadomo, że doświadczenie u facetów jest w cenie i kobiety ciągnie zdecydowanie bardziej do facetów z przeszłością z kolei odwrotnie taka kobieta jest uznawana za szmatą i mnie to nie dziwi, ponieważ kobity mogą mieć sex codziennie.. więc jeśli tak często się oddają to sa po prostu kurwami, temat uwazam za zamknięty

my mamy takie same potrzeby i jak się z kimś było w związku po rozpadzie po prosu brakuje... i się szuka zastępstwa czasem nieudolnie zwiększając liczbę. Przez takie posty kobiety kłamią... Sami się prosicie abyśmy ukrywały przez Wami swoja przeszłość.

Gość martyna lodz 26
''większość kobiet do 20 roku życia ma przerobionych 15-30 facetów'' buahahhahahahah , dobra jestes skoro tak uwazasz... chyba twoim jedynym towarzystwem są kolezanki prostytutki, ktore ruchają sie za hajs :O

Gość nie dziwie sie autorowi
co jak co ale ja sama skreśliłabym faceta jeśli wiedziałabym że ruchałby się z wowo poznaną, także rozumiem faceta :)

to jest temat odwieczny, wniosek można wysnuć z niego tylko jeden: te, które najbardziej się oburzają, książek z chłopakami raczej nie czytały :)

dodam ,że sam straciłem prawidztwo w wieku 26 lat z dziewczyna młodszą co tez miała kilku ..ale ja wiem ,że to ze mną było coś nie teges. przecież na chłopski rozum wystarczy to wziąść jak dziewczyna jest ladna i niezakompleksiona tylko ciekawa życia i kontaktowa to swoją seksualność odkryje wcześnie ,a jak ktoś siedzi w domu i się kisi to potem tak się dzieje. eh przez ostatni czas moje poglądy i widzenia świata diametralnie się pozmieniały ..coś co kiedyś wydawało mi się pseudowartościowe teraz widzę ,że było toksyczne i odwrotnie.

mam prawie 30 i z piątym biorę ślub. I text 5 facetów = szmata spowodował ze się zagotowałam !!! Moze byłby tym 5 do końca jej życia ale spox powodzenia szukaj dziewicy.

Jestem szczera ale fakt lepiej wziąć jak moje kolezanki niewierna babe która pieknie kłamie. DO DZISIAJ DZIWIŁAM SIE JAK MOZNA WIEZYC ZE 28,29 LETNIA KOBIETA MIALA 1 LUB 2 PARTNERÓW ALE WIDZE ZE LUBICIE BYC OKŁAMYWANI.

Gość fgwre
beata ryba.. skoro masz 30 lat i 5 facetów na koncie to nie rozumiem skąd ten tekst, ze w wieku 20 lat to kobiety juz maja po 30 facetów... twoim jedynym towarzystwem to chyba naprawde są prostytutki, ktore ruchaja sie za kase...

my po prostu z góry wiemy że kłamiecie i mnożymy to przez 5. 25 to już niezłe stado, z kolei 5-10 jeszcze jakoś idzie zdzierżyć.

POMYŚLCIE od 18 do 20lat ---> 2 lata dajny że z każdym można być w związku pół roku, po 3,4 miesiącach zacząć sypiać ze sobą + 1 jedyna pomyłka życiowa. Czy to brzmi zdzirowato? ( dlaczego coś się psuje samo życie różnie bywa po czasie wychodzi czy to osoba z którą chce się przejść przez życie)

dla mnie od pewnego czasu takie pojęcia jak kobieta łatwa , trudna , dziwka ,dziewica itp nie istnieją ..po prostu patrze na to jak się zachowuje w stosunku do mnie i jakim jest człowiekiem ogólnie i TO jest ważne ,a nie jakieś wyliczanki z przeszłości...po co zadręczać się czyjąś przeszłością i tak wszystko wyjdzie w praniu. ...co do kobiet to fakt mają łatwiej choć tu nie do końca bo one musza mnieć z kolei radar na łapserdaków ...bo każdy by chciał jej dupy ,ale nie każdy z kolei jest w stanie ją zadowolić tak jak by ona tego chciał i to jest taka "rola" kobiety wyłapać sobie samca który się sprawdzi oczywiście nie tylko w seksie ,ale i w życiu choć to zależy też czego dana kobieta akurat oczekuje od facetów

Przykre ze kiedy my chcemy się wiązać i szukamy wy chcecie przygód i jak dostanie co chce idzie do następnej i tak nam rośnie liczba. Pomyślcie następnym razem jak postanowicie dodać jakąś kobietę do swojego grona zaliczonych.

prawda jest niestety taka- sugerujesz, że facet zadowoli się pierwszą lepszą, byle cipek miała? beataRyba- ale my z zaliczonymi nie chcemy się żenić, a co nas obchodzi jeleń co się z nią ewentualnie kiedyś ożeni?