Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehznowukurwa

rzuciłem kobiete po tym jak mi opowiedziala o swojej przeszlosci sexualnej

Polecane posty

Gość ccbv mcb vmvnbvmn
jak dajecie tylu facetom dupy to miejcie przynajmniej później godność przyznać się do tego, anie piertolić wyświechtane farmazony w stylu ''przeszłość się nie liczy'' nic nie mam do tych które miały wielu, ale do tych które póxniej robią wszystko żeby się tylko do tego nie przyznać - owszem mam - żałosne to jest w chooj 🖐️

Gość jjhjhjhhjhj
"1) kobiety z doświadczeniem walczą, by w imię równości traktowano je jak facetów z doświadczeniem. 2) faceci bez doświadczenia walczą, by w imię równości traktowano je jak kobiety bez doświadczenia. i tak: punkt 1 wywołuje żenadę u mężczyzn. punkt 2 wywołuje żenadę u kobiet." u mnie żenade wywołują tacy jak ty :O zacofani i ograniczeni hipokryci

Gość a ja jestem prawiczkiem
mam prawo wymagac dziewictwa

Gość jjhjhjhhjhj
"Tutaj kłania się to co kobiety tak naprawdę kręci w facetach i facet musi sprawić po prostu ,żeby taka kobieta po prostu sama chciała z nim być ,a nie z prawie przymusu jak to się miało jeszcze ze 100 lat temu." otóż to!! tylko że to powinno być lepsze także dla facetów bo chyba lepiej mieć partnerkę niż niewolnicę. chyba lepiej być z kimś kto Cie uwielbia , zmuszanie do czegoś i udawanie to żenada ci faceci ktorzy chca kobiety zniewolic i mysla ze sie im mniej nalezy bo sa kobietami to jakies chore osoby z chorym mysleniem i systemem wartosci ich zycie musi byc puste

Gość jjhjhjhhjhj
ty tak,ale ktos kto nie jest prawiczkiem nie ma takiego prawa i ja jako dziewica aniolek i idealny material na zone wole "niedoswiadczona fajtlape " niz "macho i supermena" :P

Gość jjhjhjhhjhj
"no i co to ma do rzeczy? instynkty zostały takie jakie były. nadal żaden facet nie chcę żony latawicy, a żadna kobieta męża ofermy. pozostaje im (prawiczkom i szmatom) tylko narzekać na swój marny los. a te tajemnicze "kiedyś" to jakie czasy i miejsca masz na myśli konkretnie? bo tak się dzieje obecnie np., w krajach arabskich i jakoś połowa wyzwolonych europejek wzdycha do nich. zakończę jak zacząłem- instynkty zostały takie jak były i nie da się ich oszukać. a partnera wybiera się instynktem, a nie rozumem." twoje teorie upadają mistrzu bo ja zdeklarowalam ze wole prawiczka ;) nie jestem jedyna ofermy to ja nie chce ale dla mnie to slowo oznacza co innego. Ty jestes taka oferma umyslowa :P i ciebie nie chce. poza tym kazdy kiedys byl prawiczkiem. No i wielkie rzeczy w takim razie kazdy jest ofermą bo czegos nie zrobil ani razu i pod jakims wzgledem jest niedoswiadczony masz mentalnosc araba i zwierzecia...to żenada :P to ze dla ciebie glownie licza sie instynkty to nie znaczy ze dla innych tez " nie przyjmujcie do wiadomości tego, że dla większej części facetów panny mające po kilka, kilkanaście partnerów w tak młodym wieku będą w najlepszym razie ''łatwe'' w tym negatywnym znaczeniu" ależ my to przyjmujemy do wiadomosci. Ale negatywne jest to chyba dla was - bo takie przekonania mnie osobiscie bardzo odrzucaja bo źle swiadczą o tym kto tak uważa widzicie skoro aniola odrzucacie to cos z wami nie tak ;)

Gość Bycygvyguvvygu
Nie angazujcie sie tak w ten temat. Autor jest ograniczony.

Gość v fgb gfbhgnbhynjhu
i bardzo dobrze po co być z taką szmatą? duża szansa jest że taka później zdradzi to chyba oczywiste że do stałych związków każdy wybiera porządne kobiety i porządnych mężczyzn 🖐️

Gość qutronee
normalnie nie mogę, ktoś tu napisał, że kobiety z doświadczeniem to szmaty i takich nikt nie chce, a doświadczeni mężczyźni ... uuu, to co innego. Są bardzo pożądani, i każda chce faceta z doświadczeniem. Ależ bzdury, ja to bym wolała milion razy bardziej prawiczka niż szmaciarza, który się nie szanuje.tyle w temacie

"Każdy chłopak chce mieć grzeczną dziewczynkę, która będzie niegrzeczna tylko dla niego. A każda dziewczyna pragnie niegrzecznego chłopca, który będzie grzeczny tylko dla niej."

Gość chopak
"Każdy chłopak chce mieć grzeczną dziewczynkę, która będzie niegrzeczna tylko dla niego. A każda dziewczyna pragnie niegrzecznego chłopca, który będzie grzeczny tylko dla niej." Oooooo tak, jeah!:)

Gość do beataRyba
ale prawiczek ma prawo dziewictwa wymagac?

Gość anioleczek17
Ciekawe czy Ty z nikim nie spałeś wcześniej ? ;\\ To że dziewczyna lubi sex nie czyni z niej szmaty. Jeśli zdradziłaby Cię to chyba co innego. Ale chyba jeśli z nią byłeś znaczy że coś do niej czułeś a teraz rzucić ją najlepiej . :|

"1) kobiety z doświadczeniem walczą, by w imię równości traktowano je jak facetów z doświadczeniem. 2) faceci bez doświadczenia walczą, by w imię równości traktowano je jak kobiety bez doświadczenia. i tak: punkt 1 wywołuje żenadę u mężczyzn. punkt 2 wywołuje żenadę u kobiet. " Masz rację ale tylko połowiczną. My przegrane prawiczki, jak zapewne zauważyłeś na kafe, znamy swoje miejsce w szeregu i nawet bysmy nie smieli uważac, że powinnismy byc traktowani tak jak kobiety bez dosiwadczenia. Jestesmy nieudacznikami i się do tego otwarcie przyznajemy. To puszczalskie kobiety wynajdują 1000 powodów dla których nie można ich nazwać puszczalskimi itp. My honor mamy 🖐️

Pomyśl teraz czy warto aż tak się upierać ;) 249,99 zł i każda może być ponownie dziewicą

Gość lola22zślaska
ja sexu nie mialam, od listopada. ehh kiedys pewien facet mi sie podobal. mialam zamiar sie z nim przespac. ale on zaczal sie ze mna spotykac traktowac powaznie. wiec z sexem troche jeszcze poczekam.

Gość beta karoten
"beataRyba Pomyśl teraz czy warto aż tak się upierać 249,99 zł i każda może być ponownie dziewicą" Naiwna ta, która myśli, że nie da się rozpoznać po zachowaniu kobiety, że miała bogatą przeszłość seksualną, i że w ogóle miała. Chyba, że raz się bzyknęła i jest dobrą aktorką. Druga sprawa - czy ta ciecz krzepnie tak jak krew? Bo jeśli nie to będą pieniądze wydane na frajer, a i kobieta się sfrajeruje kiedy wyjdzie, że udaje cnotkę.

Gość beta karoten
"Gdybym miał skreślać kobiety za ich przeszłość seksualną to musiałbym trzymać celibat do końca życia. Jeśli dziewczyna szuka poważnego związku, jest zdrowa (nie ma hiv, hcv), nie ma dzieci z poprzednimi partnerami to nie widzę problemu - jej przeszłość odgradzam grubą kreską i budujemy związek." Naiwni, którzy wierzą w mit "czystej karty" czy tam "grubej kreski"....