Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutka90

Doradźcie panie i panowie :P Który komplet?

Polecane posty

Gość jutka90

Jestem pierwsze miesiące w ciąży, i trochę zaniedbaliśmy z narzeczonym łóżkowe sprawy- tzn. one istnieją, ale jakieś takie bez polotu. Chciałabym to zmienić wraz ze zbliżającymi się walentynkami, i zrobić mu niespodziankę- wiem że jara go takie coś- i oniemieje, bo pewnie nie będzie się spodziewał. Co sądzicie o tych komplecikach? Który wybrać? Dodam że nie mam zbyt wielkich piersi, ale ogólnie jestem szczupła (choć coraz mniej:P) 58kg/170cm wzrostu. http://allegro.pl/uwodzicielska-haleczkaroksana-ponczochy-walentynki-i2102898588.html http://allegro.pl/prezent-sexy-kuszacy-komplet-ponczochy-walentynki-i2093291095.html Proszę o opinie Pań i Panów :P Nie zapytam o zdanie przyjaciółek, wolę zrobić to anonimowo na forum, w końcu nie o wszystkim muszą wiedzieć najbliżsi :P

Gość indianin zielonoskory
1

Gość jutka90
No bo właśnie chyba ten 1 jest taki bardziej niewinny nie? a ten drugi "rasowy" :P sama nie wiem :D

Gość SYL,AAA
Jeśli chodzi o jakość to polecam.

Gość jutka90
Patrzyłam dokladnie na ten sam, strasznie mi się on podoba, ale nie chcę żeby mi za bardzo uciskał brzuch- jestem w czwartym miesiącu i on już jest troszkę wystający, z tych które nie znoszą ściskania, więc niestety raczej odpada...

Gość jutka90
Myślę że nie czułabym się w nim dobrze- wolę coś troszkę bardziej wyuzdanego, no ale nie mogę się zdecydować spośród tych dwóch :)

Gość jutka90
Gumowy Joe- świetny gust, przynajmniej Twoja kobieta nie będzie musiała się zbytnio wysilać ;)

no wlasnie to moja kobieta wystawia to na aukcji, tylko troche przechodzone. w kroku nie ma zadnych dziur:-)

Gość SYL,AAA
spośród tych dwóch wybrałabym ten drugi.

Gość jutka90
Panowie, a tak serio, z tych dwoch które wstawiłam, który się Wam bardziej podoba?

Gość SYL,AAA
gumowy wzięłabym cie w obroty

Gość SYL,AAA
nie udawaj , że nie wiesz :p

a to co, ja zegarek jestem? ze mna trzeba najpierw pochodzic, a pozniej sie zobaczy...:-)