Gość agnesisss Napisano Luty 13, 2012 czerwonowlosa ty na pokoju mieszkasz z dzieckiem?? wpolczuje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona z Londynu Napisano Grudzień 14, 2012 W Anglii za minimalną wypłatę to żadna rewelacja - skromne życie: pokój, jedzenie i bilet i po wypłacie. Jeśli chcesz wynająć mieszkanie, opłacić rachunki, utrzymać samochód + cała reszta to potrzeba o wieeele więcej niż jakieś 900 czy 1000 funtów miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2013 zobaczcie tutaj? https://www.facebook.com/MojeZycieWAnglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2016 Nie zapomnijcie przed wyjazdem zabezpieczyć się w przynajmniej jeden egzemplarz dowodu kolekcjonerskiego z clubcard.com.pl . spędziłem za granica pare ładnych lat i wiem jak bardzo może się przydac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Wedlug mnie, warto zabezpieczyc się na wszelki wypadek i mieć pod reka porzadnie wykonany dokument kolekcjonerski, choćby taki z fastidcard.com , tam robia naprawde dobra robote zarówno jeśli chodzi o dowody jak i prawka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach