Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgdjk

Młodsza dziewczyna Jego kolegi

Polecane posty

Gość gdgdjk

Ma kolege który po 7 latach związku i roku małżeńtwa rozwiódł się i obecnie znalazl dziewczyne 10lat młodszą (małolate). W skrócie, zrezygnował głupi baran z bardzo mądrej i obrotnej kobiety. Widze, że mojemu to zaimponowało :/ bo jak kolega twierdzi ta nowa "jest zajebista". Nawet zauważyłam, że sam spogląda na siksy jakoś inaczej. Ja jestem po studiach juz dwa lata więc nie mam naście lat. Czuje się jak kawałek mięsa w sklepie które podlega ocenie- kolor, świeżość, data ważności. Mam do niego żal, że nie docenia tego co ma. Może i nie mam już tego ciała co 10 lat temu ale wyglądam nieźle. Zrozumiałam, że to TEN typ o którym często słyszy się : że zamienił na młodszy model Odejde od niego, wole być sama.

Autorko, może najpierw porozmawiaj ze swoim facetem czy dla niego liczy się tylko ciało. Może tylko tak gada, ale kocha Cię i nie odejdzie? Najpierw porozmawiaj, potem podejmij decyzję.

Gość gdgdjk
Mówi to co chce usłyszeć czyli : weź przestań, co ty wymyślasz, cała twoja osoba mi się podoba (i głupi uśmiech) on może mówić co chce, a ja widzę wyraźnie co jest na rzeczy kiedyś myślałam, że jest inny...serio...głupia :/

Gość TakaSobieIdealnaJa
Wiem coś o tym :(, jeśli czujesz, że jesteś dla niego tylko mięsem to może spróbuj go zostawić. Jeśli będzie walczył to znaczy że Twoje zmartwienia były niepotrzebne. Ale oczywiście decyzja należy do Ciebie, zrobisz jak uważasz :)

jak nie masz zaufania do faceta to na czym opieracie ten związek????????? lepiej szybciej odejść i znaleźć kogoś kto cię będzie szanowałtak samo jak ty jego i nie będzie świata poza tobą widzał, a takie buraki co tylko na małolatki oczy odwracają są nie warci zachodu