Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnolia 2012

Jak szukać pracy??

Polecane posty

Gość Magnolia 2012

Dziewczyny, jak szukać pracy...dziwne pytanie, ale może robię coś nie tak? Po prostu bezskutecznie dzwonię, pytam, poszukuję, odpowiadam nie tylko na oferty na portalach ale także wysyłam CV do firm na kontakt z ich strony www, mam wykształcenie wyższe, 6 lat doświadczenia, dobra znajomość jednego języka, i guzik. Czasem wyśle na wysokie stanowisko wiec tu rozumiem ze nie oddzwaniaja bo nie mam nadzwyczajnych kompetencji ale nawet zwykla praca biura, spelniam wszystkie kryteria i nikt sie nie odzywa a wyslalam tego uwierzcie setki...czy te rekrutacje sie naprawde odbywaja bo juz sama nie wiem co robie nie tak...wymagan wielkich nie mam p prostu odpowiadam na oferty ktorych wymagania spelniam, często aż nadto..

Gość 66asika45
moj akol po studiach ekonomicznych nie mogla znalezc i wiesz co zrobila?? -wpisywala tylko liceum i znalazla prace w albercie na stoisku z miesem ambicje ambicjami ale zrec cos trzeba:)proponuje tak zrobic i wysylac do sklepow

wiele fajnych porad na ten temat jest na portalach dotyczacych szukania pracy - powinnas dac komus znajomemmu do przeczytania swoje cv - osoba obiektywna moze Ci wskazac bledy, ktore tam masz - w cv powinny byc zwizle i czytelnie wypisane Twoje zakresy obowiazkow - jesli cos ciekawe znajdziesz w jakims ogloszeniu (a to robilas) dopisz - aby doswiadczenie bylo jak najbardziej zgodne z wymaganiami z oferty

Gość Magnolia 2012
asika - wiesz nie jest to chyba glupi pomysl, moze jak widza obszerne cv to mysla ze bede miala jakies wielkie wymagania itd? tak podobno sie zdarza :-)

Gość mamama27
no niestety - u mojego męża w pracy tez ostatnio była rekrutacja: szukali od rocznika 86 i młodsze - na starsze nawet cv nie czytali.. aż się zdołowałam - cholernie ciężko znaleźć prace niestety

Gość Magnolia 2012
mamama - to ja myslalam ze mloda jestem ale nie zalapalabym sie niestety wiec chyba jednak sie starzeje co ;-)

Gość 66asika45
ja zalamana bylam jak do butikow brali tylko 20 na kase tylo niepelnosprawne zostaly mi tylko spozywczaki,a to dl a mnie porazka zycia i chyba samobojstwo popelnie niz tam pojd e do roboty

Gość Magnolia 2012
do sklepów tez wysylalam tylko takich sieciowek z ciuchami bardziej