Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe ?

ciąża

Polecane posty

Gość czy to mozliwe ?

czy to możliwe, aby testy ciązowe (kupne w aptece) sie na tyle mylily iz pomimo to ze okres spoznia mi sie juz 6dni ... pokazywaly jedna kreske :( niby boli mnie brzuch itd tak jak przed okresem ... ale mdli mnie itd. sama juz nie wiem - czy juz czas isc do lekarza ? czy to ze zrobilam juz 4 testy i kazdy pokazuje tylko jedna kreske ... tzn ze nie jestem w ciazy ? :(

Gość mlk
do lekarza nie ma co -zbyt wcześnie. zrób badanie krwi beta hcg -100% wiarygodności.

Gość czy to mozliwe ?
tak bardzo bym chcialabyc w ciazy :)

Gość czy to mozliwe ?
a ogolem jak to jest z tymi testami z apteki ? czy czesto "kłamią" ? jakie macie dziewczyny z tym doświadczenie ?

Gość mlk
robiłam w życiu 2 testy i oba pokazały ciążę i tak było.

Gość rumianek dzbanek
Mi Pre Test pokazywał odbarwioną kreskę ciążową. Robiłam Acon, czułość 10 ml i Pink Test i od razu pokazały ciążę. Ale i tak beta jest najwiarygodniejsza. Zresztą zależy, jak długie masz cykle, kiedy mogło dojść do owulacji i zagnieżdżenia zarodka (bo od tego momentu "liczy się" istnienie ciąży).

Gość klororowatęcza
mnie się spóźniał okres kilka dni zrobiłam test i była jedna kreska, powtórzyłam po kilku dniach bo już nie wiedziałam co jest i były dwie kreski, najwyraźniej jeszcze masz zbyt mało nowych hormonów żeby test wykrył, jak test nic nie pokarze kolejnym razem to może okres spoźnia się z innych przyczyn. wysiłek, stres, mało jedzenia

Gość Magnolia 2012
mi pierwszy test pokazał jedną kreskę ale wiedzialam ze robie za wczesniej ale ne moglam sie doczekac. Dwa dni poźniej zrobilam jeszcze raz bo mialam przeczucie i zobaczylam dwie kreski w tym jedną oczywiscie jasniejsza, ale jednak widoczną bez dwóch zdań :-))) trzymam kiucki i powodzenia!

Gość czy to mozliwe ?
jesli nie dostane okresu to jutro rano raz jeszcze zrobie test ... a jak tak bedzie do soboty to zrobie HCG czy takie badanie krwi mozna zrobic normalnie prywatnie - odplatnie w przychodni ?

Gość czy to mozliwe ?
Magnolia 2012 u mnie do tej pory na wszystkich robionych testach byla tylko jedna kreska... nawet cienia drugiej :(

Gość wkurzona :(
ja robiłąm pierwszy test 4 dni po terminie wyszedl negatywny ( w dzień spodziewanej @ bolał mnie brzuch i co chwile latałam do wc sprawdzić czy nie przyszła). Następny robiłam 11 dni i wyszedł już pozywywnie. Więc dokładnie nie wiem, kiedy test zacząl wskazywac ciążę. DObrze ktoś radzi z tą beta - bedziesz wiedziała na czym stoisz

Gość rumianek dzbanek
Jeśli w przychodni pobiorą ci krew i dadzą do badania, to jasne, że możesz tak zrobić. A jeśli nie, to idziesz do laboratorium i też płacisz.

Gość czy to mozliwe ?
rozumiem ze wyniki sa znane tak jak przy innych badaniach w lab. czyli nastepnego dnia? czy od reki ? czy trzeba jakos sie przygotowac do takiego badania ?

na badanie bety mozesz isc o kazdej porze wiec smigaj predko im szybciej tym szybciej bedziesz miala wyniki:) a testy moga sie mylic