Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwaGarstka

Jakie fundacje polecicie na oddanie 1%?

Polecane posty

Czesc! Jestem na etapie wybierania jakiejs fundacji zeby rpzekazac im 1%. Pod moim postem podawajcie nazwy fundacji oraz to czym sie zajmuja:) oprocz tego ze pomagaja;P chodzi o sepcjalizacje.:) Wczesniej oddawalam na konie TARA, a teraz chce na jakies dzieci, ale podawajcie wsyzstkie fundacje:) Duzo slyszalam o tej Fundacji Spelnionych Marzen, wszedzieo niej pisza.

ja oddawałam na Fundację Spełnionych Marzeń, o której wspomniałaś i powiem Ci tak, zajmują się dziećmi chorymi na raka, widziałam pracę ich wolontariuszy i jestesm pod wrażeniem, organizują wiele akcji, spotkań ze znanymi osobami, po prostu pomagają walczyć z ta okrutną chorobą i przy tym spełnieją marzenia. jak najbardziej mogę Ci ich polecić,;)

Gość ech.......................
A ja oddaje na to co jest pewne. Spełniamy marzenia kradnie w zestawieniu jeśli popatrzysz. Na wypłaty i działania.... Szkoda gadać Ja oddane na tkopd Zajmują się dziećmi wiesz rozwody, domy dziecka patologie. Ona kuratorka on nie wiem co robi. http://uwaga.tvn.pl/14756 ,news,,leks_na_dzieciece_niedole,reportaz.html Mieli dużo problemów bo gmina uznała ich za wariatów pracujących za darmo. Nie mogli mieć 1 % każdy może ale on nie. Chyba 2 rok mogą dopiero. Ale tak to w polsce jest... taka prezydentówna założy fundacje i mln płyną nawet nikt tego nie kontroluje. A ludzie robią coś i to za darmo to jeszcze problemy. W te wszystkie chore biedne dzieci na necie nie wierze a osobiście nie znam. Ale po prostu traktuje jak wyłudzenie. A tu wiem co robią mimo że to lokalne. Terenowy Komitet Ochrony Praw Dziecka w Sosnowcu .... numer KRS czyli 0000006451 czyli sześć zer i 6451