Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladka20

Problem z pęcherzem pomocy.!!!!

Polecane posty

Od kilku miesięcy mam problem z pęcherzem biegam do toalety ze 30 razy dziennie co chwila muszę wstawać w nocy. Już sama nie wiem czego to mogą być objawy i bardzo się martwię a boje się iść do lekarzy ;/

Gość adela_89
Ja jednak doradzam żebyś poszła do lekarza to najprawdopodobniej zleci ci badanie moczu. Może to jakaś infekcja? A może poprostu dużo pijesz? :)

koniecznie idz do lekarza, nie masz sie czego obawiac, pojdz do rodzinnego, niech ci zleci badanie moczu, jesli cos wyjdzie, to da antybiotyk. nie odwlekaj, bo jesli to stan zapalny, to przjedzie w przewlekły i bedzie jeszcze gorzej. nie lekcewaz tego. ja choruje na pecherz od 3 lat, nie wiadomo, co mi jest, a zaczęło sie od zapalenia pecherza.

Idź do lekarza i poproś o skierowanie na badanie moczu. Badanie zrób zanim zaczniesz brać leki bo one wyjałowią mocz i nic z nich nie wyjdzie. Jeśli to zapalenie pęcherza to dostaniesz tabletki na receptę. Póki co staraj się zakwasić mocz - zobacz domowe sposoby z tipów na zapalenie pęcherza http://goo.gl/QvMbq