Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może tak, może nie

pochwalę się, a co

Polecane posty

Gość może tak, może nie

może to trochę za wcześnie by się cieszyć, ale po trzech tygodniach jest -6, a nawet głodna bardzo nie chodzę, i pączek był w miedzy czasie ja wiem, że to -6 przy mojej wadze ciężkiej to kropla w morzu, ale po latach tycia to chyba całkiem pozytywne

Gość ghfgcjghgdsf
gratuluje :)

Gość morelcia
moje gratulacje:-) a ile ważysz? pozdrawiam

Gość może tak, może nie
dzięki, dużo ważę niestety, nie przyznam się, bo wstyd do stracenia mam ze 20 kg zapuściłam się masakrycznie :O

Gość morelcia
jeżeli cie to pocieszy to ja mam do stracenia 25 kg:-) 12 już za mną, jestem na dobrej drodze

Gość dddddd
wiem ze to nie na miejscu.. ale ja tez mam kompleksy co do mej wagi

Gość najem sie do syta
może tak, może nie po to jest forum zeby sie wspierac i jak napiszesz ile wazysz i tp , to uwierz bedzie cie sie lepiej dietowało , duzo osob ma do zrzucenia b , dużo i pisza o tym ,

Gość najem sie do syta
a jaka masz d ietke

Gość może tak, może nie
dzięki zamierzam kontynuować a dieta, jest dietą, której w zasadzie nie ma klasyczne MZ + czerwona herbata i regularne pory posiłków ostatni, zazwyczaj najbardziej kaloryczny, z racji pracy jem przed 19-tą jem 4 - 5 posiłków dziennie, z tym, że jako posiłek traktuję tez np. jogurt naturalny, lub jabłko z mandarynką

gratulacje tak trzymaj ja tez juz troche stracilam mojej wielkiej nadwagi ale wiem ze z dieta mz i srednim wysilkiem fizycznym to mam dluga walke ale jestem na diecie ok 5-6tyg i nadal mam zapal wiec moze bede tym razem sukces jakiego sobie zycze i tobie rowniez

Gość może tak, może nie
tyłam z 15 lat, to mogę chudnąć ze trzy, może efekt będzie trwalszy i łatwiej wytrzymać kiedy człowiek nie umiera z głodu a wysiłek fizyczny zamierzam zwiększyć, na są jedynie spacery zamiast kanapy, bo kondycja marna

ja schudłam 7 kg w niecały miesiąc. Jak zrobi się cieplej to zapisuje się na basen. tak to rower stacjonarny jak na razie a dieta mż