ika1991 0 Napisano Luty 8, 2012 hej. mam 21 lat.ostatni okres miałam 24 grudnia. czas cyklu wynosił 37 dni. powinnam dostac okresu 30 stycznia, a tu juz 8 luty i nic. od jakichś dwóch tygodni bolą mnie piersi, tak jak zawsze bolą mnie przed okresem. od kilku dni zaczęło boleć mnie podbrzusze ale to normalne bo też przed okresem zawsze mnie tak boli. nie wydobywa mi się żaden śluz. temperaturę mam normalną, ale martwię się czy nie jestem w ciąży. współżyje z chlopakiem juz od prawie dwoch lat. zawsze stosujemy stosunek przerywany a podczas dni plodnych zawsze zapezpieczamy sie przerwatywa. czy powinnam sie martwic ze jestem w ciazy? czy to moze czynnik zmiany pogody jakos na to wplynal.ostatnio tez zmienilam sposob zywienia. prosze o rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlk Napisano Luty 8, 2012 podejrzewasz ciążę to rób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli wiesz kiedy masz Napisano Luty 8, 2012 jesli wiesz kiedy masz dni płodne zaznacz ostatni dzień dni płodnych w tym cyklu i dodaj 16-17 dni, bo po takim czasie maksymalnie od owulacji występuje miesiączka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach