Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaksam4

Czy gardzicie osobami które kupują ciuchy na targowiskach?

Polecane posty

Gość blaksam4

Czy sami coś kupujecie? Jakieś okazje sie nadarzają?A może kupujecie u Bługarów ? Jakie macie zdanie na ten temat?

Gość Mała_Madzia_z_Sosnowca
Moja mama kupiła u nich kocyk :(

Gość kartofellnica
Ja kupuje u Mariana Paździocha !

ej, czasem na targowisku można kupić naprawdę fajne rzeczy mam kilka ciuszków z targu np. 2-3 lata i wciąż wyglądają świetnie trzeba po prostu odróżnić szajs wart 10 zł od fajnych rzeczy a co do pogardy to ktoś gardzący osobami za to, że nie ubieraja się markowo - musi być głupi a co się będziemy głupcami przejmować? :D

Gość begiebe
nie gardze, ale uwazam ich za totalnych kretynow, bo na tych bazarach to maja ceny z kosmosu i naprawde za ta sama cene mozna sie ubrac w sklepie. nie wspomne o wyprzedazach. i nie wspomne o jakosci tych ciuchow z bazarku

Gość blaksam4
dlaczego jakość jest niska na bazarach? Skąd zakupują oni odzież?A japanstyle? Sama nadziałam sie na buty kupione na allegro które okazały sie chinszczyzną a miały nie być dopiero szewc mi powiedział jak poszłam obcas zmienić bo piszczały jak chodziłam w nich

Gość gęsiareczka
Nie pytam ludzi, gdzie kupują ciuchy i nimi nie gardzę. Co za różnica, gdzie się kupuje? Ważne, żeby dobrze wyglądać

Gość Pracująca dawno temu tam
Powiem, że ja pracowałam na ryneczku na stoisku z bielizną, rajstopami i niektórzy klienci gardzili mną jako człowiekiem, że niby jestem zerem bez wykształcenia i bez perspektyw. A ja w taki sposób zarabiałam na studia, które teraz kończę.... Byłam dla nich nikim, ludzie potrafią być bardzo okrutni

Gość Pracująca dawno temu tam
Podczas tej pracy studiowałam i chodziłam do szkoły pomaturalnej...

Gość zordonowka
nie gardze aczkolwiek nie polecam, moim zdaniem te produkty sa gorszej jakosci i szybko sie niszcza, np. w praniu

Gość blaksam4
now iadomo,ze zadna praca nie hańbi! Wstyd to tylko kraść no i dupą zarabiać. "patrzyli na ciebie z pogardą"? a oni po jakiego diabła przyszli na rynek?

Nie gardzę, nic mnie nie interesuje gdzie ktoś kupuje swoje ubrania. Przynajmniej dopóki ktoś nie zaczyna mi wmawiać jakie to te ubrania są super i do tego tanie :D

Gość a jakze by inaczej
u BŁUGARÓW kto kupuje? Pewnie Holendrowie i Beldzy ... :D

Gość blaksam4
jestem z dolnego ślaska tu jest w ciul Bługarów na rynkach i targowiskach i baby u nich kupują!

Gość a jakze by inaczej
a ja wszystkich lubię tylko mnie analfabeci osłabiają ciut :o

Ciuchy z bazaru się NIE niszczą szybciej niż ciuchy ze sklepów!! Co wy tu za pierdoły opowiadacie?!!? Ciuchy z bazarów są kupowane normalnie na hurtowniach - tych samych w których zaopatrują się niektóre sklepy. A co do ubrań markowych to powiedzcie mi proszę gdzie jest ta jakość w ubraniach i butach Japan Style czy tych ze sklepu Primark (marka Atmosphere) - których pełno na Allego, Deichmana czy CCC! Na straganach i targowiskach często jakość jest o wiele lepsza ponieważ produkty te pochodzą od małych zakładów produkcyjnych które dbają właśnie o jakość a nie o ilość! Oczywiście że można znaleźć na straganach badziewne rzeczy, ale takie można dostać również w normalnych sklepach. Nawet w H&M ciuchy są nieraz podarte czy nadprute - i to niby jest super ekstra jakość?????

Gość blaksam4
no właśnie jakoś sama nie widze tej super jakośći w markowych ciuchach.mysle ,ze markowe to były dobre te kilka-kilkanaście lat temu produkowane czyli takie jakie dzisiaj mozna kupić w lumpeksach a dzisiejsze to badziewie

Gość kupujta gdzie chceta
kupujta gdzie chceta

Gość menik z bazar
a jak inni bo ja kupóje na bazarach

Ja to bym kupiła jakby mi się coś spodobało, czym tu gardzić? Na codzień nie wszystko firmowe musi być, będę może sprzątać dom unpbrana w Chanel? Takie rzeczy gorsze też są potrzebne. Kupiłabym na przykład dres. Są natomiast rzeczy które muszą być super jakości i nie kupuje się ich na jarmarku na przykład kurtka, płaszcz, buty, torba, zegarek, biżuteria, spodnie, kostiumy,bluzki. Tylko dobrej lub najlepszej jakości.