Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia25

cos paskudnego czy mega podniecajacego?

Polecane posty

Gość basia25

mam 25 lat. jestem z moim facetem od 3 miesięcy, ostatnio zdecydowaliśmy się na podjęcie współżycia. wszystko wyglądało idealnie i było bardzo romantycznie. mój chłopak przyszedł do mnie, ja przygotowałam piękną czerwoną satynową pościel, wino i świece. byłam bardzo napalona on też. wszystko zaczęło się normalnie, pieścił moje uda, piersi, całował mnie po brzuchu, zsunął się niżej i lizał moją myszkę. po czym poprosił mnie abym wzięła do buzi.... ssałam tak namiętnie i mocno aż zsiniał. mój partner był zdegustowany ale nie przeszkodziło mu to w dalszym zaspokajaniu moich potrzeb i penetracji mojej broszki. po osiągnięciu orgazmu ukucnął nade mną i zrobił na mnie kupę. po czym mnie ją wysmarował i poprosił abym nasikała mu do ust. byłam zdenerwowana, nie wiedziałam co ma robić. zrzuciłam go z siebie i odruchowo zwymiotowałam na niego. Myślałam, że się obrazi ale jego to podnieciło i skończył na mój dywan. Czy to normalnie? Jak mam się dalej zachować?

Gość gość
basiu nadajesz z lubelskiego ?

Widać, że w gimnazjach uczy się młodzież jak pisać prowo na ero. Bardzo dobry, krótki tekst i najważniejsze, że jest w nim wszystko zawarte: pissing, scat, oral, vomiting, elementy romantyczne. Brawo!

Gość basia25
co miałam mu powiedzieć...? byłam oburzona i zła.jestem osobą dość nie typową, a takie rzeczy wprawiają mnie w zakłopotanie. Pisze z Mazowieckiego. coś czuję do tego faceta ale martwi mnie to wszytko, to dla mnie za dużo... Myślicie że gdybym go poprosiła potrafił by się powstrzymać od takich chorych jak dla mnie rzeczy? Czy to ja powinnam się przełamać i spróbować?

Gość Powinnaś
Powinnaś zajadać się żółtą fasolą i śliwkami, wteedy urządzisz mu laksatywny złoty deszcze złożony z wodnistej sraki i nieprzetrawionej fasoli. 10/10 za prowokację :D

Gość mariner
autor -zboczek wciaz wystawia prowokacje a wy sie dajecie na to nabrac

W kampaniach wyborczych kupiliśmy już "tysiące km autostrad" i "drugą Irlandię", więc odrobina scatu nas nie zrujnuje ;)