Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona daje

co robić co robić

Polecane posty

Gość ona daje

Wczoraj przespałam się z dwoma facetami. Byłam na imprezie, byłam pijana, poszłam do łóżka z jednym tzn do samochodu... Za około 2h szłam do domu, inny chciał mnie odprowadzić i znów dałam dupy.. Kurwa nie mogę sobie w oczy spojrzeć teraz...

Gość takie tam pytanko
Nie powinnaś pić więcej :o

Gość ona daje
pierwszy raz taka sytuacja.. nigdy wiecej, nigdy. ja nie wyjdę do ludzi teraz..

Gość takie tam pytanko
Nawet nie umiem sobie wyobrazić co bym zrobiła :o Masakra. A ktoś więcej o tym wie, że boisz się pokazać ludziom?

Gość ona daje
wiem tylko ja i oni... Mam nadzieje... Bo ja sie chyba zabije jesli ktos jeszcze... Ja sobie nie moge spojrzec w oczy a co dopiero im... Dzwonil jeden dziś... Nie odebralam

Gość takie tam pytanko
I dopiero ich poznałaś, czy znasz ich lepiej? Bo jak nie znasz to nie masz co się przejmować za bardzo. Może więcej nie zobaczysz.

Gość milordiniotka
Na bank dowiedzą się inni. kto się nie chwali taką łatwą zdobyczą.. "-Ty odprowadziłem tę pannę, a on mi zaraz nogi rozłożyła" -"No coś ty, która to" - Ta laska w białej bluzce, idź spróbuj może ty tez dostaniesz" Nie raz słyszałm taką wymiane zdań wsór facetów.

Gość chyba trochę przesadzasz
zastanów się czy facet na twoim miejscu by też płakał na forum ? nie, uważał by się za macho przespałaś się z dwoma facetami, widocznie miałaś na to ochotę tyle w temacie gdybyś miała opory moralne nie zrobiłabyś tego....no chyba że pod wpływem alkoholu lub dragów nie wiesz co robisz i włączasz autopilota

Gość milordiniotka
Generalnie w swoim pubie będziesz sensacją karnawału. A test na HIv juz robiłaś?