Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudeby

mam prawie 27 lat a

Polecane posty

Gość nudeby

mam prawie27 lat a wcale mnie nie interesuje zakładanie rodziny i pieluchy,lubię się bawić,chodzic na dyskoteki,chce pozwiedzać świat, z facetami mi nie wychodzi bo kazdy chce mnie wykorzystać więc ich olewam już.nie mam ochoty na związki ani na jakiekolwiek przywiązanie się czy uczucie do faceta. czy to normalne w moim wieku?

Gość gggg343
Nie wiem... Ja skończyłam w grudniu 25 lat i bardzo chcę mieć rodzinę, ale nie mogę- mam partnera ale nie mogę skończyć studiów i rozpocząć pracy :(

Gość nudeby
nie jest wyznacznikiem,ale chce się dowiedzieć czy są takie też kobiety, i nie jestem żadną menelką ani dziwką,nie sypiam z facetami z dyskotek,ani nikim przypadkowym. lubię się dobrze pobawić,wypić parę drinków,potańczyć. ani mi się śni teraz zakładać rodzinę.a poza tym nawet nie miałabym z kim bo faceci których poznaje to zwykłe świnie.

Gość urlopowiczkaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam to samo tylko, ze mam 23 lata

Gość funky fun 1
W sumie normalne wybrać życie singla czy jeszcze nie chcieć się wiązać. Są jednak pewne warunki, żeby to było zdrowe. 1.Decyzja nie może być pod wpływem tego, że faceci byli świniami i takich poznawałaś(bo akurat to zależy jakich facetów wybierałaś świadomie lub nie a wygląda na to, że wybierałaś nieodpowiednich dla siebie, więc gdzieś popełniałaś błąd). 2.Myślisz w przyszłości o założeniu rodziny. 3.Masz dobry kontakt z dziećmi. 4.Nie masz problemów psychicznych. 5.Umiesz nawiązywać relacje, kompromisy i współpracować z ludzmi. 6.Umiesz stworzyć dojrzałą więź emocjonalną .

Gość nudeby
1.Decyzja nie może być pod wpływem tego, że faceci byli świniami i takich poznawałaś(bo akurat to zależy jakich facetów wybierałaś świadomie lub nie a wygląda na to, że wybierałaś nieodpowiednich dla siebie, więc gdzieś popełniałaś błąd). ------zgadza się widocznie wybierałam nieodpowiednich. 2.Myślisz w przyszłości o założeniu rodziny. -------jeszcze o tym nie wiem,wychodzę z założenia że bedzie mi bardzo trudno zaufać mężczyźnie 3.Masz dobry kontakt z dziećmi. -----lubię dzieci ,ale swoich nie chce przez parę lat jeszcze na pewno 4.Nie masz problemów psychicznych. -----wydaje mi się że nie 5.Umiesz nawiązywać relacje, kompromisy i współpracować z ludzmi. -----umiem,mam wielu znajomych,pracują z ludzmi. 6.Umiesz stworzyć dojrzałą więź emocjonalną . -------ja wydaje mi się że umiem,gorzej było z facetami z którymi chciałam stworzyć taka więź