Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camomillaa

czy jesli facet kocha to bedzie lubił seks nawet z zona co zbrzydla?

Polecane posty

Gość camomillaa

Boje sie,ze jak zbrzydnę to moj facet straci ochote na seks.ja mam duze libido,ale co jesli za jakies pare lat moj cellulitis sie powiekszy,cera powrociy do zlego stanu(mam z nia cale zycie problemy),a wlosy sie przerzedza i pojawia sie zmarszczki,zeby zzolkna nieco?Jak wtedy wyglada seks,przestaje sie go uprawiac bo druga strona juz nie pociaga?dla mnie wazna jest bliskosc,wyglad az tak bardzo nie,bylabym w stanie go pozadac,nawet jak bedzie grubszy czy bardziej lysy:) Ale jestem kobieta,wyglad nie wyzwala samoistnie mojego podniecenia tylko inne sprawy. Niby trzeba o siebie dbac,ja rozumiem,bede dbac o higiene itd,ale pewnych rzeczy nie przeskocze majac srednie fundusze-nie bede biegac na operacje plastyczne itd.

on z wiekiem piękniał nie będzie, więc nie myśl o tym :D

Gość 34gf
w pewnym momencie ochota na seks przechodzi . Ale nie przez nieatrakcyjnoscsc partnerki tylko orzez ibnizenie poziomu hormonów. Mezczyzna w wieku 50 lat ma duzo nizszy poziom testosteronu

Gość mariner
nie ma kobiet brzydkich ,nie wiesz? jest tylko brak alkoholu :)

Gość mariner
U faceta ochota na seks przemija nie dlatego ze szparka go nie pociaga ale dlatego ze wraz z wiekiem poziom hormonow spada .Winne za to ponosu siedzacytryb zycia,malo wysilku fizycznego a przede wszytskim nadwaga i tluste jedzenie ,malo warzyw. Jak wam sie dobrze ukladalo w seksie a on ciagle moze to nie bedzie zwracal uwagi na twoje zmarchy ale jaosc pochwy i jakie ma z toba doznania .Jak potrafisz zasinac popchwe i uczynic ja ciana to bedzie szalal za toba.reszta jak sie boisz tych swoich zmarch i cellulitisu to jest pozycja na pieska i w polmroku .Widzi tylko twoj tylek i tylko cie czuje:) penisem.Reszta w polmroku.Jak mu bedzie dobrze to bedzie te twoje zmarchy akceptowal . Facet geberalnie jest prosty jak cep! caly jego swiat koncentruje sie na czubku penisa.

Gość ona25wawwa
mowisz to marinerze jako facet? ze tylko czubek penisa czuje?:) smutne

Gość mariner
No oczywiscie ze nie! ale to juz sprawa indywidualna co jeszce faceta popdnieca ,ale z pewnoscia leb penisa to jego centrum swiata:) pod warunkiem ze jest samcem alfa ! Z pewnoscia jesli dopiescisz mu czubek penisa to znajdziesz klucz do jego psychiki( serca)