Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrcelina 28

jest tu jakas mama z krakowa?

Polecane posty

Gość marrcelina 28

drogie mamy za kilka tyg czeka mnie porod a ja dalej nie jestem zdecydowana gdzie rodzić. proszę o poradę. gdzie wy rodziłyście i jakie macie opinie na temat szpitala.

Gość wrzesnienslub<3
ja rodzilam na siemiradzkiego-nie rodzilam prywatnie,wzielam tylko znieczulenie(300zl),opieka super,bardzo fachowo zajeli sie moim synkiem,mna rozwnierz tak samo. pielegniarki widac ze lubia swoja prace,zdecydowanie odrazam narutowicza!!

Gość na pewno nie polecam
szpitala na ujastku

Gość mamama27
moja przyjaciółka rodziła na ujastku w zeszłym tyg - szybko, bez problemu znieczulenie - opieka kitowa ale to jej 2 dziecko więc wiedziała co robić - aa i miała lekarza z tamtąd

Gość wrzesnienslub<3
na ujastku tez slyszalam negatywne opinie, a chcesz rodzic ze znieczuleniem??

Gość mamama27
a ja miałam cc na ujastku 1,5 roku temu - i swoją lekarke tak więc było ok - opieka kitowa - warunki super - swój lekarz świetna sprawa

Gość marrcelina 28
a jak jest teraz ze znieczuleniem, jest płatne czy za darmo no i czy dają bez problemu?

Ja rodziłam na Ujastku, polecam jeśli chodzi o same porodówki, położne, lekarzy, pediatrów... leżałam tam na patologii również (nie miałam tam swojego lekarza) i oceniam sale super. No i po porodzie podobały mi się trzyosobowe sale z łazienką. Na pewno do opieki po porodzie- tzn. jeśli chodzi o dziecko, można mieć zastrzeżenia, zero jakiejś instrukcji, pomocy, nachalne namawianie na karmienie butlą... Na Siemieradzkiego bym nie poszła bo odesłali mnie z kwitkiem w ciąży kiedy powinni mi pomóc, więc średnio oceniam kompetencje czy może decyzje tamtejszych lekarz. Od Kopernika będę uciekała jak najdalej ;)

Gość elkaaaaaaaaaaaa
wiec jak widzisz każda kobieta ma inne spostrzezenia co do szpitali,prawda jest taka ze zalezy na kogo ssie trafi,ale pediatrzy na siemiradzkiego to złoci ludzie:) ja sie tak balam porodu i zalezalo mi glowie na pewnym znieczuleniu i fachowej opiece dla dziecka-bo to jest najwazniejsze. na siemiradzkiego sale 4 os lazienka na korytarzu (mowie o nie platnej opcji),sale bardzo ladne,lazienka zadbana,ja nie mailam co narzekac,bo jak juz mowilam LICZY SIE DZIECKO A NIE LUKSUSY!! na siemiradzkiego walcza o karmienie piersia choc nie powiem ze w ich wykonaniu jest to przyejmna nauka

Gość elkaaaaaaaaaaaa
na kopernika warunki jak za czasow epoki kamienia łupanego :D:D ale moj lekarz prowadzacy tam pracuje i naprawde super lekarz,ale jednak ze tam sa remonty i przy porodzie moga byc stazysci odstraszylo mnie

Gość narutowicza
polecam

Gość elkaaaaaaaaaaaa
narutowicza-gdzie panie wola ogladac serial niz sie zajac pacjetka :D:D po 20 godzinnym porodzie "ewentualnie wezmiemy pania na cesarke" zenada!!nigdy w tym szpitalu!! odrazadzam

szpital zeromski=goraco polecam, sale moze jakos bez rewelacji ale swietna opieka i swietne polozne!

Gość narutowicza
a ja wspominam go bardzo dobrze. porod trwal 3 godz ze znieczuleniem, nie nacinali krocza i fachowo sie mna zajęli

Gość A ja polecam Niepołomice
poród kosztuje, ale i poród i opieka - rewelaja. Rodziłam tam dwukrotnie sn z zzo, ostatni raz w ubiegłym roku i serdecznie polecam.

Gość na kopernika był remont
całego oddziału więc już chyba nie ma takiego syfu, ja słyszałam wiele dobrych opinii o Galla, sama rodziłam w Narutowiczu we wrzesniu 2011 i moge powiedzieć tyle: porodówka super, nowoczesne sale, fajne położne, połoznictwo masakra - panie zajęte soba, zero pomocy, malucha w kilka godzin po porodzie dostajesz i masz sie zajmować 24 godziny na dobę... masakra, ponoć jest lepiej kiedy opłaci się położną

Ja dopiero będę rodzić, ale planuję Rydygiera - słyszałam dobre opinie. Mój lekarz jest z Kopernika, mówił, że remont w maju powinien być skończony...Słyszałam jednak nieciekawe opinie, więc raczej się tam nie wybiorę ;)